Drama cutremurătoare a unui celebru cântăreţ de la noi. „Doar pentru că eram de etnie romă! Există multă răutate între colegii de breaslă”

Willy de la Oradea face dezvăluiri uluitoare despre viața lui personală, vorbește despre fața urâtă a muzicii, dar și despre colaborarea cu Georgiana Lobonț. În plus, artistul face declarații neașteptate despre Dan Bittman și Florin Salam.

01 oct. 2023, 13:11
Drama cutremurătoare a unui celebru cântăreţ de la noi. „Doar pentru că eram de etnie romă! Există multă răutate între colegii de breaslă”
Drama cutremurătoare a unui celebru cântăreţ de la noi. "Doar pentru că eram de etnie romă! Există multă răutate între colegii de breaslă"

Drama cutremurătoare a unui celebru cântăreţ de la noi. Artistul a dezvăluit întâmplările mai puțin plăcute prin care a trecut.

„Chiar îmi pare rău să vorbesc așa despre ceea ce iubesc cu adevărat, muzica. Dar este multă invidie și răutate între colegii de breaslă. Sunt multe clasamente care nu își au rostul. Pentru că eu cred că până la urmă toți avem loc să ne desfășurăm activitatea. Sunt oameni care ne iubesc pe fiecare în parte ca și artist. Dar sunt mulți care nu înțeleg acest aspect și se creează un fel de răutate și invidie, ca nu cumva să iei locul sau publicul altuia”, a declarat Willy de la Oradea.

Artistul susţine că a avut de suferit deoarece este de etnie romă: „Am avut și eu parte de multe chestii care mi s-au întâmplat de-a lungul carierei. Vă pot spune o întâmplare care m-a marcat mai tare. Eram la începutul carierei mele și mai nou pe la Oradea. Nu aveam sculele necesare să pot să-mi desfășor activitatea și am vrut să închiriez și eu scule, așa cum mulți alți colegi procedau. Am rămas șocat că nu am putut închiria și nu știam de ce sunt refuzat. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Ulterior am aflat că era datorită faptului ca nu eram unul de-ai lor și că etnia mea este de rom și le era frică. Am trecut cu greu peste acel episod”.

Citeşte şi: Grațiela și Andrei Duban, totul despre despărţire! „Oamenii ajung la divorţ din cauza lipsei comunicării”

Deși e manelist,Willy de la Oradea. a mărturisit faptul că Dan Bittman și Florin Salam sunt unii dintre artiștii lui favoriți.  „Sunt foarte mulți artiști din România pe care eu îi iubesc și îi apreciez muzical. Sper să nu supăr pe nimeni, dar un vis de al meu este să pot cânta o dată alături de Florin Salam. Am crescut cu muzica lui și îl iubesc ca și artist. După părerea mea, e cam cel mai complet artist din branșa lui. Iar referitor la muzica ușoară, îl apreciez pe Dan Bittman, dar sunt foarte mulți pe listă”, a mai declarat Willy de la Oradea.

Citeşte şi: Care e diferența de vârstă dintre Mihai Gâdea și soția lui. Cu ce se ocupă Agatha Kundri

Willy de la Oradea a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la Georgiana Lobonț. Artistul a explicat că celebra cântăreață este, în spatele scenei, o persoană cu totul și cu totul deosebită: „Ca și artistă este foarte profi și e foarte devotată când vine vorba de muzică. Se vede ca iubește ceea ce face și pune suflet în orice proiect pe care îl are. Merită pe deplin să se bucure de tot ce îi se întâmpla în viață”.