Anamaria Prodan este extrem de mândră de fiica ei, Sarah. Un lucru a impresionat-o foarte tare: „Trăiesc cumva ceea ce a trăit mama”

Anamaria Prodan este extrem de mândră de fiica ei, Sarah, din mai multe puncte de vedere. Unul dintre ele este că sportiva are un loc important în echipa națională de baschet a României. Mai mult, îi amintește de mama ei, Ionela Prodan, și înțelege multe lucruri pe care le-a simțit vizavi de ea.

11 nov. 2023, 16:20
Anamaria Prodan este extrem de mândră de fiica ei, Sarah. Un lucru a impresionat-o foarte tare: „Trăiesc cumva ceea ce a trăit mama”
Anamaria Prodan este extrem de mândră de fiica ei, Sarah

Anamaria Prodan este extrem de mândră de fiica ei, Sarah. Tânăra a suferit un accident la genunchi, fapt ce a culminat cu o recuperare intensivă și dureroasă timp de doi ani. După mult efort, a reușit să se realăture echipei, din poziția de căpitan.

Citește și: Sarah Dumitrescu, schimbare radicală de look! Cum arată acum fata cea mică a impresarei Anamaria Prodan FOTO

Anamaria Prodan este extrem de mândră de fiica ei, Sarah

Este iubită de toată lumea și trăiesc cumva ceea ce a trăit mama când lumea spunea: uite-o pe Anamaria Prodan, e cu maică-sa. Astăzi mi se întâmplă să merg în locuri în care toată lumea să spună: este și Sarah Prodan aici, poate vine și mama ei.

Am remarcat că nu mai este fata Anamariei, nu, ea este Sarah Prodan și toată lumea o cunoaște și știe cine este. E baschetbalista, a lăsat o urmă și are identitatea ei. Cred că asta este cel mai important„, a povestit Anamaria Prodan, pentru la Wowbiz.ro.

Impresara spune că fiica ei „nu a trăit degeaba”, având în vedere poziția pe care o are. „Mamă mândră! Când reprezinți țara… când faci parte din echipa națională de baschet a țării tale înseamnă că nu ai trăit degeaba! Felicitări, îngerul meu, că duci cu mândrie și respect numele familiei noastre mai departe peste veacuri! Te iubesc fără mărginele”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei personal de Instagram.