Sarah Dumitrescu rupe tăcerea despre relația mamei ei, Anamaria Prodan, cu noul iubit: „Nu cred că are nevoie”

Anamaria Prodan și-a refăcut viața amoroasă după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste cu noul ei iubit, milionarul Flavius Nedelea. Și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor o vreme, însă acum nu se mai ferește să le arate tuturor cât de fericită este.

21 apr. 2023, 09:38
Sarah Dumitrescu rupe tăcerea despre relația mamei ei, Anamaria Prodan, cu noul iubit: „Nu cred că are nevoie”

Anamaria Prodan a purtat o discuție deschisă cu cei trei copii ai ei, Bebeto, Rebecca și Sarah, despre noul ei partener de viață, apoi l-a prezentat acestora și s-au înțeles de minune din primul moment.

Sarah Dumitrescu a făcut dezvăluit despre noul iubit al mamei sale și a explicat cum privește schimbările din viața personală a mamei sale. Tânăra locuia, până acum câteva luni, în SUA și evolua la Cal Poly Mustangs, echipă de handbal care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo. După pronunțarea divorțului, Sarah a revenit în România pentru a-i fi alături mamei sale.

Citește și Anamaria Prodan a dat lovitura! Prețuri de Dubai la restaurantul de lux din Capitală deținut de noul iubit al impresarei

„Mama e foarte fericită, e foarte bine. În situația asta o las să-și facă viața. Sunt lângă ea dacă are nevoie de mine, dar întrebările astea sunt pentru ea, nu pentru mine. Nu-mi cere sfaturi, eu da, ea nu. Nu cred că are nevoie de un sfat de la mine’, a spus Sarah Dumitrescu la Antena Stars.

Și Sarah Dumitrecu a trecut recent printr-o despărțire, dar a mărturisit că decizia separării i-a făcut mai mult bine și că nu e afectată. „Sunt single. Tocmai am ieșit dintr-o relație și sunt bine unde sunt acum. Foarte greu (n.r să-și dea seama de cei care o plac cu adevărat). Nu pot să zic că am avut un iubit așa, prieteni, da, dar iubit nu( n.r. care să stea lângă ea din interes)’, a mai adăugat fiica impresarei.

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre noul iubit, milionarul Flavius Nedelea: „Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis”

„Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Aici, în țară, petrec mult timp ocupându-se de restaurantul „Le Dome” și de hotelul NF din Centrul Vechi al Capitalei. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au dezvăluit apropiații cuplului, pentru click.ro.

Anamaria Prodan păstrează în continuare discreția cu privire la noua sa relație, dar se consideră norocoasă și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru ceea ce are.

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat impresara.