Anamaria Prodan este plină de surprize. Ce omagiu vrea să îi aducă vedeta mamei sale: ”Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național!”

Anamaria Prodan nu vrea ca lumea să uite cine a fost mama ei. Impresara s-a hotărât să organizeze un festival de muzică populară în memoria Ionelei Prodan.

22 oct. 2022, 19:33
Anamaria Prodan este plină de surprize. Ce omagiu vrea să îi aducă vedeta mamei sale: ”Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național!”

Anamaria Prodan este plină de surprize! După ce recent, și-a anunțat intrarea în politică, impresara vine cu un nou anunț important care are legătură de această dată cu mama sa.

Citește și Anamaria Prodan intră în politică. „Este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor”. În ce partid va intra

Vedeta s-a hotărât să îi aducă un omagiu mamei sale, Ionela Prodan, și să organizeze un festival de muzică populară în memoria acesteia, astfel încât numele ei să nu fie uitat prea curând de publicul din România.

Anamaria Prodan nu a ales încă locul unde va organiza festivalul care va purta numele îndrăgitei interprete de muzică populară Ionela Prodan, dar vrea ca acesta să fie unul de mare anvergură care să scoată la iveală noile tinere talente ale muzicii populare.

„Mama mea, Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național. Un artist fabulos. O luptătoare a drepturilor femeilor. O familistă convinsă, care m-a construit. Om, femeie și luptătoare cu aceleași convingeri pe care le voi inocula în mintea fiecărei femei din această țară.

Mama mea merită un festival care să îi poarte numele și să i-l ducă peste secole”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Recent, Anamaria Prodan a anunţat că vrea să lupte pentru drepturile femeilor din România, motiv pentru care a ales să intre în politică. Fiica regretatei Ionela Prodan s-a înscris în Alianța Pentru Patrie, partidul lui Codrin Ștefănescu, cu care acesta a şi avut o relaţie în urmă cu mai mulţi ani.

Impresara a postat pe Instagram o scrisoare manifest în care explică ce vrea să facă în continuare. Printre altele, a spus că vrea să lupte pentru a schimba felul în care femeile sunt privite în societate. Anamaria Prodan spune că „singura politică pe care am făcut-o până acum a fost a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere”.

„Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta.

Fiecare femeie mândră, orgolioasă, care își cunoaște adevărata valoare, care se prețuiește și are încredere în forțele ei, hotărâtă să lupte până la capăt pentru dreptate și pentru drepturile ei, știe ce simți când ești trădată.

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât.

Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii! Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot.

Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și Anamaria Prodan, urmărită de vorbele Marianei Pfeiffer: „Toate pornesc din Univers. Karma funcționează”