Anamaria Prodan a a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „E foarte rău. Nu s-a întâmplat niciodată în 15 ani”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au o căsnicie fericită, însă pentru asta au fost nevoiţi să facă anumite sacrificii. Printre compromisurile cele mai mari se numără şi vacanţa, cei doi nu au reuşit, de 15 ani, să planifice un concediu împreună, iar asta a afectat-o pe impresară.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 06:28
Anamaria Prodan a a rupt tăcerea despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf: „E foarte rău. Nu s-a întâmplat niciodată în 15 ani”

Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte răua explicat Anamaria Prodan, la o emisiune.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste în public. Mesajul nu este pentru Reghecampf!

Anamaria Prodan (47 de ani) și-a petrecut vacanța la Cannes, pe Coasta de Azur, de unde a postat un fragment liric pe care i l-a dedicat soţul ei, Laurențiu Reghecampf (44 de ani).

Laurențiu Reghecamf i-a dedicat soţiei sale un mesaj în ton cu locația în care impresara se afla, Coasta de Azur.

Nevasta mea este Frumoasa precum Coasta de Azur,

Furioasa ca Marea Nordului,

Calda ca nisipurile Saharei,

Misterioasa ca Poveștile din 1001 de nopți ale Seherezadei,

Arde ca focurile Bengaleze!

semnat LAURENTIU REGHECAMPF„, este mesajul postat de Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, despre relaţia cu Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur ştie!”

Agentul de jucători, Anamaria Prodan, a comentat informaţiile din presa mondenă despre divorţ, la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, „Prietenii lui Ovidiu”. Aceasta a evitat să discute despre pumnul aplicat lui Dan Alexa, la finalul unui meci din Liga 1. 

Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun„, a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.