Anamaria Prodan, fotografie de senzație cu un alt bărbat. „E și frumușel. Arată bine, are sclipirea aia”

Anamaria Prodan și-a petrecut Revelionul alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, și câțiva prieteni în Dubai.

02 ian. 2021, 16:44
Anamaria Prodan, fotografie de senzație cu un alt bărbat. „E și frumușel. Arată bine, are sclipirea aia”

Dubai a devenit în ultima perioadă locul preferat de călătorie al multor turiști, iar Anamaria Prodan l-a întâlnit acolo și pe fotbalistul Damjan Djokovic, pe care l-a lădat pentru performanțele sportive înregistrate, dar și pentru aspectul său fizic.

Impresara nu a ratat nici ocazia de a se fotografia alături de fostbalistul de la CFR Cluj și a postat imaginea pe Instagram. Fanii au răsplătit-o cu mii de like-uri într-un timp foarte scurt.

Chiar dacă s-au întâlnit în Dubai și au schimbat mai multe vorbe, cei doi nu au participat la aceeași petrecere de Revelion.

„De la CFR Cluj îmi place de Djokovic. Ca fotbalist, vreau să spun, deşi el e şi frumuşel! Toţi sunt frumoşi. Fotbaliştii, în general, sunt frumoşi, bărbaţi care arată bine. Au şi sclipirea aia, a rămas asta de pe vremuri. Când eşti fotbalist, eşti altfel”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform sport.ro.

La auzul acestor cuvinte de laudă, fotbalistul a complimentat-o, la rândul său, pe Anamaria Prodan.

„Dacă eu sunt cel mai frumos fotbalist din România, Anamaria Prodan e cel mai frumos agent. Am cunoscut-o la Cluj, am avut plăcerea. E un impresar foarte bun, o doamnă de treabă, ştie despre ce e vorba în fotbal. Şi e super fit! Am numai cuvinte de laudă despre ea. Eu sunt deschis pentru colaborări. Dacă cineva poate să mă ajute, poate să-mi faca un jackpot!”, a spus Damjan Djokovic despre Anamaria Prodan.

În urma fotografiei cu cei doi de pe Instagram și a complimentelor pe care și le-au făcut reciproc, au apărut tot felul de zvonuri că soții Reghecampf ar fi în pragul unui divorț. Anamaria Prodan a negat aceste zvonuri: „Niciodată nu vom renunţa, suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ.

E cel mai tandru, bărbatul care îmi aduce flori zilnic, care vine cu mâncarea la pat, îmi ia zilnic cadouri. Bărbaţii ca Reghecampf sunt pe cale de dispariţie. E este cel care cântă în casă, dacă ar fi să fiu sinceră. Laur nu se exteriorizează, dar are nişte ochi albaştri care te fac să îngheţi, dacă se uită fix la tine. Eu ţip, fac circ, arunc. El doar se uită. Când o face adânc, a tăcut toată lumea”.

Citiți și Adi Minune, petrecere de Anul Nou în pandemie. Unde a cântat manelistul ca să scape de restricţii