Adi Minune, petrecere de Anul Nou în pandemie. Unde a cântat manelistul ca să scape de restricţii

Adi Minune s-a reorientat, după ce petrecerile de Revelion la care obişnuia să primească bani mulţi au fost interzise din cauza epidemiei de COVID-19. De Anul Nou 2021, manelistul le-a cântat vecinilor din Bulgaria.

02 ian. 2021, 11:12
Adi Minune, petrecere de Anul Nou în pandemie. Unde a cântat manelistul ca să scape de restricţii

Adi Minune, petrecere de Anul Nou în pandemie. Manelistul a cântat într-un restaurant de fiţe din Bulgaria, unde a fost răsplătit cu zeci de mii de euro de petrecăreţi.

Cum restricţiile anti-COVID din Bulgaria nu par a fi atât de severe, Adi Minune a fost chemat să facă un spectacol de zile mari de Revelion 2021. Manelistul a cântat chiar şi în limba engleză, scrie wowbiz.

Citeşte şi: Interlop de temut, petrecere cu şampanie cu foiţă de aur de Revelion. „Împăratul lumii” a sfidat restricţiile anti-COVID

Adi Minune, petrecere de Anul Nou în pandemie. Chef de zile mari în Bulgaria

„Adi Minune a câștigat bani serioși în Bulgaria. Nu a mers degeaba acolo. Nu a cântat ca la noi, nu s-au înghesuit la dedicații, deși au fost suficiente pentru toată lumea. Dar banii au fost frumoși. Ar fi câștigat și mai mult, toată lumea era încântată de atmosferă pe care o făcea el la petreceri, dar s-au băgat restricții serioase și în Bulgaria.

Nu a avut altceva de făcut decât să cânte până în ultima seară și să se întoarcă în România”, a spus unul dintre apropiații lui Adi Minune, conform sursei citate.

Ce avere are Adi Minune din banii strânşi din muzică

Cu o carieră de peste 25 de ani, Adi Minune este printre cei mai cunoscuţi manelişti din România. El a strâns o avere de peste 1 milion de euro în conturi, 15 vile şi 13 maşini. În vârstă de 44 de ani, Adi Minune nu este, însă, cel mai bogat manelist din România.

Nicolae Guţă se poate lăuda cu o avere de peste două milioane de euro, trei palate la Petroşani şi două locuinţe într-o zonă de lux din Bucureşti. Fostul sudor este urmat în top de către Florin Salam. Cu 1,3 milioane de euro în conturi, manelistul este proprietarul mai multor locuinţe şi maşini.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: „Am fost în vizită la el. E supus unui șir lung de abuzuri”