Anamaria Prodan, furioasă după ce Reghecampf l-a vizitat pe Bebeto. „A venit cinci minute cât eu am fost plecată. Va fi jale”

În plin scandal de divorţ, Anamaria Prodan a plecat cinci zile la Dubai. În tot acest timp, Laurențiu Reghecampf, care locuieşte acum la Craiova, şi-a vizitat fiul, pe Laurenţiu Junior, deoarece organizase o petrecere de Halloween.

06 nov. 2021, 19:05
Anamaria Prodan, furioasă după ce Reghecampf l-a vizitat pe Bebeto. „A venit cinci minute cât eu am fost plecată. Va fi jale”

Anamaria Prodan a participat, alături de mai multe persoane publice, în Dubai la două dintre cele mai fastuoase evenimente sportive și mondene din lume, „I success – International Awards” și „Superkombat Fighting Championship”. În acelaşi timp, Laurenţiu Reghecampf şi-a vizitat fiul pe Laurențiu Reghecampf junior. Antrenorul Craiovei a participat la petrecerea de Haloween pe care a organizat-o Bebeto (12 ani).

După ce s-a întors din Dubai, Anamaria Prodan a vorbit despre faptul că Reghe şi-a vizitat fiul, în lipsa ei.

„A venit cinci minute, am înțeles, cât eu am fost plecată. A venit la petrecere. A făcut o petrecere acasă, cu copiii. A făcut câteva poze și a plecat! Și le-a și postat! Sunt mulțumită și fericită că le postează!”, a declarat Anamaria Prodan, conform Click.

Citeşte şi: Ce pensie alimentară va plăti Reghe pentru Bebeto, după divorţul de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, noi detalii despre divorţul de Laurenţiu Reghecampf. „Când va realiza, va fi jale pentru toată lumea. Astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor”

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbi şi despre divorţul de Reghecampf.

„Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani. Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă. Familia asta, care a muncit atât de mult să ajungă unde a ajuns, astăzi a devenit cumva un fel de ciuca bătăilor, pentru faptul că el nu vorbește. Și, când un om nu vorbește, sunt mai multe motive.

Înseamnă că ceva acolo se întâmplă, pentru că Laurențiu este antrenor de fotbal, este unul dintre cei mai mari antrenori. Este o nebunie să spui presei să nu-ți mai folosească numele, este o nebunie să nu-ți mai folosească imaginea, pentru că de fapt tu asta ești: imagine! Eu am alte idei despre ceea ce se întâmplă, să dea Dumnezeu să nu am dreptate! Orice s-ar întâmpla, cine se uită la mine și mă cunoaște foarte bine, știe că nu am să plec din spatele soțului meu până în secunda în care nu am să aflu tot ce s-a întâmplat! Cine mă cunoaște, vă spun eu că tremură de acum! Repet, când soțul meu va deschide ochii atunci va fi jale pe vale!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Nu am căutat amantele, dacă-s gravide! Toate roiesc în jurul lui ca fluturii!

„Să vă așteptați că întotdeauna am să-l susțin, chiar dacă de multe ori îl mai înțep și mai intru în el, că este firesc, pentru că a făcut niște greșeli foarte mari. Dar întotdeauna voi fi în spatele lui sau lângă el. Și eu și copiii. Războiul meu, dacă este un război cu Laurențiu, este la mine în casă, cu copiii, cu ce ne certăm noi. Dar, în fața lumii, Anamaria Prodan va sta exact ca un doberman lângă Laurențiu Reghecampf. Dacă cineva i-a făcut rău și încearcă în continuare niciodată nu o să fie iertat în viață. Laurențiu se va trezi cu siguranță! Ce se întâmplă acum nu știe nimeni! Nici eu nu-mi explic cum, după ce stai în biserică lângă un om cu cununiile pe cap, pleci! Nu știu nici eu cum te poate amenința, obliga, vrăji oricine pe pământul ăsta! Dar cu siguranță va plăti cu vârf și îndesat, cum nu s-ar fi gândit vreodată!”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, investiţie de un milion de euro în Dubai: „Fac avere pentru copiii mei”