Anamaria Prodan, gest impresionant pentru MEDICII care luptă cu COVID-19

Anamaria Prodan se numără și ea printre cei care pun umărul în a ajuta medicii din spitale care fac eforturi uriașe pentru a salva cât mai mulți oameni care s-au infectat cu coronavirus.

07 apr. 2020, 11:55
Anamaria Prodan, gest impresionant pentru MEDICII care luptă cu COVID-19

Anamaria Prodan a donat materiale sanitare și anume 800 de combinezoane, 1.000 de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, pentru două spitale din România, „Victor Babeș” din Timișoara și Spitalul Fundeni din București. I s-a alăturat finul său și totodată fostul fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, în prezent om de afaceri în Germania. Mai mult, cei doi au mai achiziționat 2.000 de măști de protecție, pentru doctori, ce vor ajunge la destinație zilele viitoare, după expedierea comenzii.

Anamaria Prodan, blocată de coronavirus în Dubai. Ultimele imagini scăpate pe internet sunt incendiare FOTO

„Este o muncă de echipă. Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic, nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, sa facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar, să ajutăm spitalele și medicii. Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze. Îi rog pe toți cei din fotbal să ajute Spitalul Fundeni!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a ales să doneze către Spitalul Fundeni, după o discuție, în privința celor necesare, cu medicul Adina Croitoru, și a făcut acest gest în semn de recunoștință față de doctorii care au îngrijit-o pe mama sa, interepreta de muzică populară Ionela Prodan, în ultimele clipe ale vieții.

„Dacă Dumenzeu v-a ajutat să strângeți averi, să aveți o situație finaciară foarte bună, donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi cei din fotbal ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede. Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet incet totul va muri! Lumea va muri, dar și fotbalul va muri”, a mai spus Anamaria Prodan.