Anamaria Prodan, blocată de coronavirus în Dubai. Ultimele imagini scăpate pe internet sunt incendiare FOTO

Anamaria Prodan a decis să nu mai călătorească din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că a rămas în Dubai, acolo unde soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, o antrenează pe Al Wasl.

23 mart. 2020, 13:04

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o fotografie prin care le arată internauților cum se relaxează, dar îi și îndeamnă pe aceștia să nu mai iasă din case.

„#stayhome #staiacasa #stayhealthy. Stăm acasă și ne bucurăm de soare”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei imagini în care apare în costum de baie.

Dan Alexa aruncă BOMBA despre relaţia cu Anamaria Prodan. Sunt din nou împreună!

Cu doar câteva ore înainte, sexy-impresara a postat pe Instagram și o fotografie în care apare în stradă, în fața casei, și poartă mască, îndemnând ca toată lumea să urmeze regulile de igienă.

„Viața trebuie să meargă înainte! Urmați regulile de igienă! Spălați mâinile cât de des posibil! Purtați mască, să vă protejați și să-i protejați pe cei din jur! Nu intrați în panică! Împreună învingem orice virus! #covid19 #stayhealthy #letsfighttogheter”, a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, declaraţie publică pentru Dan Alexa. „El pentru mine este sufletul meu!”

Anamaria Prodan a dat şi detalii despre starea din Dubai: „Aici totul este perfect. Nu-s probleme. Lumea trăiește normal. Mergem la cumpărături de trei ori pe săptămâna și cam atât. Dar mulțumesc lui Dumnezeu, aici viața este super liniștită”.