Anamaria Prodan i-a cumpărat fiicei ei, Sarah, un bolid în valoare de 140.000 de euro

Anamaria Prodan își răsfață fiica. Zilele trecute, impresara a surprins-o pe Sarah cu un cadou fascinant: o mașină de lux, în valoare de 140.000 de euro.

17 apr. 2024, 15:37

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani nu se uită la bani și îi face fiicei ei toate poftele. Impresara i-a făcut cadou lui Sarah o mașină în valoare de 140.000 de euro, tânăra ajungând astfel la ceal de al patrulea bolid pe care îl deține.

Fiica impresarei, baschetbalistă la echipa Sepsi-SIC Sf. Gheorge iubește viteza și, de-a lungul timpului, a condus mașini de top.

Cu câteva zile în urmă, Sarah a primit  ultimul model de Mercedes GLE  400 diesel, pe care mama sa i l-a adus cu fundiță roșie, în fața vilei în care locuiesc, de la Snagov.

Tânăra a fost entuziasmată, cu toate că a mai primit cadou de la Anamaria Prodan încă trei mașini foarte costisitoare: un Porsche Cheyenne, un Mercedes GLE și un Lamborghini, conform Click.

Sarah a distrus la 18 ani o mașină în valoare de 80.000 de euro, primită de la Anamaria Prodan

Fiica cea mică a Anamariei Pordan, a fost implicată, în urmă cu cinci ani, într-un accident de circulație destul de grav. Tănăra a povestit că a distrus atunci bolidul de lux, în valoare de nu mai puțin de 80.000 de euro, pe care îl primise cadou la majorat.

Citește și: Ana Baniciu a ales deja bona pentru bebelușul ei. Actrița nici nu a vrut să audă de părerea soțului: „Nu așa funcționează, eu aleg”

„Da, chiar îmi plac maşinile. Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne alb. Nu-l mai am. Din nefericire, nu-l mai am. Am făcut un accident destul de grav. Aş investi în maşini, dar aici pot să-i dau puţin credit mamei”, a declarat Sarah Dumitrescu în trecut, la Antena Sport.

Anamaria Prodan este foarte mândră de cariera fiicei sale, care a trecut prin momente dificile, fiind la un pas să renunțe la baschet.

Sarah Dumitrescu a fost baschetbalistă în SUA, legitimată la echipa California Polytechnic State University, în Big West Conference. Tânăra a fost, însă, operată în septembrie 2022 la Cluj Napoca, după o accidentare gravă la genunchi. A făcut recuperare însă timp de șase luni, după care și-a revenit.

Citește și: Eliminare șocantă la Survivor All Stars. Ana Pal pleacă din competiție cu ochii în lacrimi. Câți bani a luat luptătoarea MMA pentru participare