Anamaria Prodan i-a dat umilinţă maximă lui Reghe: „Îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi, e un om cum puțini se nasc”

Anamaria Prodan i-a dat umilinţă maximă lui Reghe. Impresara se află în plin proces de divorţ, însă nu este prima dată când trece printr-o astfel de situaţie. Vedeta a mai fost căsătorită o dată, cu Tibi Dumitrescu, cu are cele două fete.

17 mai 2022, 17:26
Anamaria Prodan i-a dat umilinţă maximă lui Reghe: „Îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi, e un om cum puțini se nasc”
Anamaria Prodan i-a dat umilinţă maximă lui Reghe

Anamaria Prodan i-a dat umilinţă maximă lui Reghe. Relația pe care o are cu fostul soț, Tibi Dumitrescu, este complet diferită de cea pe care o are cu Laurențiu Reghecampf. Impresara are numai cuvinte de laudă de spus la adresa tatălui fetelor ei și mărturisește că fostul baschetbalist o ajută chiar și în luarea deciziilor referitoare la fiul ei și al antrenorului de la Craiova.

Citeşte şi: Gigi Becali, luat în râs de către Anamaria Prodan. Patronul FCSB declarase că iubește doar „femei care sunt cu Hristos”

Anamaria Prodan i-a dat umilinţă maximă lui Reghe

Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui.

În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. în lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi

Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi la evenimentul de lansare al parfumului său. Impresara și-a lansat propriul parfum, în cadrul unui eveniment extrem de luxos, la care au luat parte toți prietenii apropiați.

Anamaria Prodan avut parte și de un moment ceva mai sensibil, piesa interpretată de Nicolae Voiculeț la nai a făcut-o să lăcrimeze, amintindu-şi de mama ei, Ionela Prodan. „Au cântat împreună și de asta mi-au dat lacrimile. Mi-am adus aminte că exact acum câteva zile mi-a trimis o bucățică dintr-un filmuleț unde ei doi repetau. Probabil ăsta este un semn că acest album cântat cu marele Voiculeț și mama mea trebuie să apară.„, a mărturisit impresara, în lacrimi.