Anamaria Prodan a anunţat când va renunţa la numele Reghecampf. De ce n-a făcut-o până acum

Laurențiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan, în instanță, să renunțe la numele lui de familie, însă sexy-impresara nu este de acord. Totuşi, a anunţat când va face acets lucru!

13 mai 2022, 18:44
Anamaria Prodan a anunţat când va renunţa la numele Reghecampf. De ce n-a făcut-o până acum
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a anunţat când va renunţa la numele Reghecampf. Fostul ei partener i-a cerut încă soției sale să renunțe la numele de Reghecampf, însă aceasta nu a dorit. Laurențiu Reghecampf a apelat și la ajutorul judecătorilor.

Anamaria Prodan a anunţat când va renunţa la numele Reghecampf. De ce n-a făcut-o până acum

„Da, mi-a cerut să renunț la numele Reghecampf. Până la urmă eu m-am născut Prodan, nu Reghecampf, și sunt mândră de asta. Prodan este un nume foarte mare în România, în primul rând datorită mamei mele. Iar eu nu pot uita cum Laur nu a fost aproape de mama mea în perioada în care i-a fost cel mai greu”, spunea acum cîteva luni Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre Reghe cu doar câteva zile înainte să devină tată: „Este chestie de respect pentru familia mea și încă soțul meu”

Sexy-impresara se prezintă Anamaria Prodan Reghecampf, deşi este î plin proces de divorţ, și nu are de gând să renunțe la numele soțului decât atunci când se va recăsători. „Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători, așa rămâne. Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog! Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a declarat Anamaria Reghecampf pentru ego.ro.

Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta: „Am să-i pun cu botul pe labe”

Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan în luna octombrie a anului trecut. Prima înfățișare în proces a avut loc în luna februarie, apoi a fost reprogramată pentru luna aprilie, când cei doi au stat faţă în faţă!