Anamaria Prodan iese la atac: „Nu se uita nimeni la el! Nu este suficient de bărbat”

Anamaria Prodan și-a dat în judecată jucătorul, după ce Denis Man a 'încălcat' contractul, dorind să semneze cu firma de impresariat deținută de frații Ioan și Victor Becali.

13 iun. 2022, 19:27
Anamaria Prodan iese la atac: „Nu se uita nimeni la el! Nu este suficient de bărbat”
Anamaria Prodan, prima reacţie după dezvăluirile lui Reghe

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man după un scandal imens care a izbucnit odată cu transferul său în Italia, iar Tribunalul Ilfov a admis la finalul lunii mai cererea depusă de impresar.

Deczia instanței nu este definitivă, însă în cazul unui verdict în favoarea agentului, fotbalistul Parmei va fi obligat să achite suma de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan a vorbit la „Ora exactă în sport” despre cazul lui Dennis Man, dezamăgită încă de acțiunile jucătorului. Agentul a folosit cuvinte dure la adresa fotbalistului, despre care consideră că a trădat-o, încălcându-și contractul.

„Este firesc să am câștig de cauză. Nu mai este nimic normal, normalitatea noastră e să furăm, să păcălim, să facem fel și fel de tertipuri să ieșim dintr-un contract, ceea ce nu se poate. Noi, când am plecat la un drum, el fiind un copil la care nimeni nu se uita, pentru că e foarte greu, din milioane de copii buni, e greu să găsească un manager un talent și să îl aducă direct la Steaua București (n.r. FCSB), e foarte greu.

Anamaria Prodan a ajuns vedetă în presa din Marea Britanie. Ce mare jucător englez ar avea mai puțini bani ca impresara
Probabil că dacă nu aveam relația, fabuloasă la acea vreme, cu Gigi Becali, probabil rămânea pe la UTA și nu prindea nici echipa mare vreodată. Dar, atunci când ne asumăm un contract și când eu, Anamaria Prodan, îmi tratez jucătorii ca pe propria familie și îi ajut în absolut orice, ca tu să ai un asemenea caracter și să pleci dintr-un contract doar de frica lui Becali sau mai știu eu orice frici…înseamnă că nu ești suficient de bărbat și te ține să plătești.

Dacă eu am adus oferta și am negociat până în ultimul moment, mi se pare corect să plătească, încă o dată mulțumesc justiției, și-a făcut datoria. Acum ar trebui să se ducă la cel care i-a garantat că va câștiga, să întindă mâna, să vedem dacă îi dă cineva vreun ban”, a declarat Anamaria Prodan la PRO Arena.

Anamaria Prodan, ironii şi pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl umileşte, din nou, pe Reghe: „Când nu poți să oprești sau să atenuezi căderea, e tragic”
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au întâlnit, zilele trecute, într-un local de lux din Bucureşti. Laurenţiu Reghecampf era la masă cu Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova. Impresarul a anunţat încă de atunci că se va despărţi de olteni. Se pare că antrenorul nu va încasa întreaga sumă a clauzei de reziliere, 300.000 de euro, dar nici nu va pleca cu mâna goală din Bănie, dacă acest lucru se va întâmpla. Se pare că Reghe negociază cu o echipă din Arabia Saudită un alt angajament. Dacă va bate palma cu șeicii, atunci Reghe nu va mai fi antrenorul Universității Craiova.

Reghecampf nu ar fi vrut să plece, își dorea să lupte pentru campionat, dar a realizat că nu mai are susținere din partea conducerii.

În aceste condiții, Liviu Ciobotariu (51 de ani) are șanse mari de a semna cu oltenii, deși pe listă s-au mai aflat Mirel Rădoi și Laszlo Balint.

Laurențiu Reghecampf a antrenat ultima oară în zona arabă la Al Ahli, în Arabia Saudită, formație la care a fost sub contract aproape trei luni și a strâns 11 meciuri, înregistrând trei victorii, patru remize și trei eșecuri.

„Reghe” revenise în România după o pauză de mai bine de patru ani. Înainte de Universitatea Craiova el a mai antrenat și la FCSB, în intervalul decembrie 2015 – mai 2017. Primul mandat de la formația bucureșteană (2012-2014) i-a adus și singurele trofee din carieră: două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.