Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: „Va rămâne cu mătăniile în mână şi cu bani din ce în ce mai puţini”

Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Gigi Becali după ce Farul a câștigat titlul în fața celor de la FCSB. Impresara a avut un mesaj dur pentru patronul celor de la FCSB.

29 mai 2023, 14:35
Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: „Va rămâne cu mătăniile în mână şi cu bani din ce în ce mai puţini”
Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali: "Va rămâne cu mătăniile în mână şi cu bani din ce în ce mai puţini"

Anamaria Prodan îi dă lovitura de graţie lui Gigi Becali. Impresara a criticat implicarea excesivă a lui Gigi Becali în modul în care echipa performează pe teren și-l acuză de prefăcătorie. În plus, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf a subliniat că latifundiarul din Pipera face degeaba pelerinaje la Muntele Athos și donează bani bisericilor dacă, în realitate, este un om condus de orgoliu.

Citeşte şi: Anamaria Prodan șochează din nou! Impresara a ieșit în costum de baie la plimbare prin Capitală FOTO

„Am văzut un antrenor Becali foarte slab și un antrenor fabulos, Hagi. Dacă nu poți să înțelegi în ani că nu poți să fii antrenor, poți fi doar patron, atunci Dumnezeu îți dă câți poți duce și probabil mai duce încă 10 ani fără titlu. Este jenant ceea ce se întâmplă și este păcat pentru antrenorii și jucătorii ăia care muncesc ani de zile să facă performanță. Când vii tu, ca patron și spui: eu știu cel mai bine că sunt banii mei, echipa mea, jucăria mea, îți bați joc și de antrenor și de jucători”, aspus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Citeşte şi: Anamaria Prodan se plimbă cu dricul prin oraș. Vedeta organizează înmormântări de lux: „Moartea este la fel ca și nașterea”

„Păcat de toată munca acestor jucători. Repet, am văzut un antrenor foarte slab, foarte foarte slab, Becali, și un antrenor sclipitor, Hagi. Gigi, Dumnezeu ăsta, poți să faci 4.000 de mătănii și poți să faci donații către patru Munți Athos, când ești trufaș, rău și îngâmfat și ce este mai rău, nu are cum vreodată el să te ajute, Gigi va rămâne cu mătăniile în mână, fără titlu și cu bani din ce în ce mai puțin. Când Dumnezeu vede că perseverezi în lucrurile astea, îți ia totul”, a mai spus Anamaria Prodan.