Anamaria Prodan se plimbă cu dricul prin oraș. Vedeta organizează înmormântări de lux: „Moartea este la fel ca și nașterea”

Anamaria Prodan se plimbă cu dricul prin oraș. Impresara atrage din nou atenția și nu cu vreo ținută extravagantă, ci un o limuzină funerară de lux, recent achiziționată din Italia.

24 mai 2023, 08:36
Anamaria Prodan se plimbă cu dricul prin oraș. Vedeta organizează înmormântări de lux: „Moartea este la fel ca și nașterea”

Anamaria Prodan se plimbă cu dricul prin oraș. După despărțirea de omul de afaceri Flavius Nedelea, Anamaria Prodan și-a văzut în continuare de viață.  A intrat tare în afaceri și de data acesta a ales să se ocupe de înmormântări de lux, împreună cu prietena sa Gabriela Lucuțar, supra-numită „Regina Întunericului”.

Cele două s-au asociat, recent, la firma de pompe funebre a Gabrielei și au achiziționat, din Italia, un dric cu lumini de discotecă pe tavan, ultimul model.

Citește și: Carmen Harra ştie ce se va întâmpla cu Anamaria Prodan după despărţirea de Flavius Nedelea. „A treia căsătorie!”

Anamaria Prodan se plimbă cu dricul prin oraș

Bucuroase de noua lor achiziție, Anamaria Prodan și prietena ei au ieșit să se plimbe prin oraș cu dricul. Aceasta poate fi închiriată, deopotrivă, la înmormântări, dar și la party-uri. Dricul este unul de lux, dotat cu luminițe montate în tavan și poate fi închiriat pentru câteva mii de euro.

Sursă foto: Click.ro

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a declarat impresara, pentru Click.ro.