Anamaria Prodan îi dă lovitura decisivă lui Reghecampf. „Muncește o viață ca să-mi achite daune!”

Anamaria Prodan (49 de ani) continuă războiul declaraţiilor cu Laurențiu Reghecampf! Sexy-impresara ameninţă cu instanţa după ce antrenorul a insinuat că ea ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Dan Alexa!

20 feb. 2022, 16:33
Anamaria Prodan îi dă lovitura decisivă lui Reghecampf. „Muncește o viață ca să-mi achite daune!”
Anamaria Prodan îi dă lovitura decisivă lui Reghecampf

Anamaria Prodan îi dă lovitura decisivă lui Reghecampf. „Muncește o viață ca să-mi achite daune!”. Laurențiu Reghecampf a insinuat la podcast-ul lui Cătălin Măruţă că Dan Alexa ar fi fost motivul divorțului de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan îi dă lovitura decisivă lui Reghecampf. „Muncește o viață ca să-mi achite daune!”

Anamaria Prodan i-a dat o replică teribilă lui Laurențiu Reghecampf. „Nu cred că își permite Reghe, limbă de aur, să insinueze ceva, că muncește o viață ca să-mi achite daune! Și nu mai are după ce bea apă, înteleg. Trebuie să stea cumințel și să posteze tortulețe mici-mici, cât el de mici, să vorbească doar ce trebuie pe la tv, căci altfel apare vânăt pe la antrenamente de la corecțiile amantei! Căci așa aud prin oraș, că-și ia la ficat, la greu, dacă vorbește ce vrea el! Când ai pe tine roiul de muște, care știți la ce trag, încerci disperat că le dai de pe tine. Dar, și dacă dispar pentru o secundă, rămâne mirosul, căci muștele trag la… omul mincinos!”, a spus Anamaria Prodan pentru Click!.

Reghecampf rupe tăcerea! Dan Alexa, adevăratul motiv al divorțului de Anamaria Prodan: „Nu mi-aș fi închipuit niciodată că poate să facă așa ceva!”

„Încercările disperate ale unui omuleț fără coloană vertebrală (un mic modellino), care cerșește mila tuturor și se umilește și în fața amantei, care-l batjocorește și în fața țării. E o rușine națională! Noi ne distrăm teribil. Sărăcuțul, vă dați seama cum se impune el în fața jucătorilor și a oamenilor în general? Umblă cu scăunelul și fluierul după el să se simtă la înălțime și să facă liniște când vrea să vorbească!”, a mai adăugat declarat Anamaria Prodan.

Reghecampf o ironizează pe Anamaria Prodan. „Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți!” VIDEO

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!”, a spus Laurenţiu Reghecampf, care a comentat şi incidentul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa: „Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci!”.

Pe 7 februarie 2022 ar fi trebuit să aibă loc primul termen de divorț, însă avocații Anamariei Prodan s-au îmbolnăvit, iar din acest motiv termenul a fost amânat la o dată ulterioroară.