Anamaria Prodan, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut o fotografie cu fostul soț: „Astăzi este o epavă. Tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza”

Anamaria Prodan a vorbit recent despre fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, despre care spune că a ajuns să fie o „epavă”
Alina Costache
31 ian. 2024, 10:03
Anamaria Prodan, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut o fotografie cu fostul soț: „Astăzi este o epavă. Tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza”
Cum a reacțioant Anamaria Prodan după ce a văzut o fotografie cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din showbizul românesc, iar asta se datorează atât performanțelor sale profesionale, cât și personalității vulcanice de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Din punct de vedere sentimental, vedeta nu a avut mare noroc. A fost căsătorită de două ori, prima dată în perioada 1998 – 2007, cu Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fiice și a doua oară cu Laurențiu Reghcecampf, relație din care a rezultat Laurențiu Reghcamp Jr., cunoscut drept Bebeto.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”

Căsnicia cu Reghe s-a terminat după 16 ani, cu mare scandal. Antrenorul de fotbal și-a refăcut rapid viața cu Corina Caciuc, cu toate că era încă căsătorit cu Anamaria Prodan, La momentul divorțului, cei doi și-au spus cuvinte grele, ba mai mult, s-au luat și la bătaie.

Acum, impresara formează un cuplu cu boxerul Ronald Gavril și se declară extrem de mulțumită de omul pe care l-a ales. Cu toate astea, diva încă vorbește despre fostul soț, ori de câte ori are ocazia.

Anamaria Proda, reacție acidă după ce a văzut o fotgrafie cu Reghe

Anamaria Prodan a văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf și a avut o reacție uluitoare. Ea a spus că fostul soț a ajuns o „epavă” și că, dacă se va despărți de Corina Caciuc, va ajuge tot la mâna ei.

„Din omul care a plecat din această familie. Omul pe care noi l-am îngrijit ca pe un ou, pentru faptul că știam ce probleme medicale are, astăzi este o epavă. Ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva cu el, căci vă rog să mă credeți că nimeni nu va avea grijă de el. Va fi aruncat pe stradă și să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Și va fi stors până la ultimul leu de pensie alimentară și parcă văd că tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza. Și tot pe capul nostru”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, topită după Ronald Gavril: „Sunt atât de mândră de el. Ceas elvețian. Când ai o viață echilibrată, urci treptele vieții și ale performanței”

Vedeta a ținut să îi transmită și un mesaj fostului ei partener.

„Să aibă grijă de viața lui, în primul rând, de sănătatea lui. Ce se vede acolo nu este ceea ce trebuie. Doi la mână, poate în ultima fracțiune de secundă înțelege că mai are niște copii, care sunt crescuți într-o familie demnă și care și-ar dori ca tatăl lor, bărbatul Laurențiu Reghecampf, să pună stop mizeriei pe care, repet, a născocit-o și a inventat-o și s-a afundat în ea de ani de zile”, a adăugat sexy impresara.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!