Anamaria Prodan, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut o fotografie cu fostul soț: „Astăzi este o epavă. Tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza”

Anamaria Prodan a vorbit recent despre fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, despre care spune că a ajuns să fie o „epavă”

31 ian. 2024, 10:03
Anamaria Prodan, îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a văzut o fotografie cu fostul soț: „Astăzi este o epavă. Tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza”
Cum a reacțioant Anamaria Prodan după ce a văzut o fotografie cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din showbizul românesc, iar asta se datorează atât performanțelor sale profesionale, cât și personalității vulcanice de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Din punct de vedere sentimental, vedeta nu a avut mare noroc. A fost căsătorită de două ori, prima dată în perioada 1998 – 2007, cu Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fiice și a doua oară cu Laurențiu Reghcecampf, relație din care a rezultat Laurențiu Reghcamp Jr., cunoscut drept Bebeto.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de senzație alături de Nuți. Cea mai cunoscută bonă din showbiz revine pe micile ecrane: „E familia mea. Mi-a fost dor și le-a fost dor”

Căsnicia cu Reghe s-a terminat după 16 ani, cu mare scandal. Antrenorul de fotbal și-a refăcut rapid viața cu Corina Caciuc, cu toate că era încă căsătorit cu Anamaria Prodan, La momentul divorțului, cei doi și-au spus cuvinte grele, ba mai mult, s-au luat și la bătaie.

Acum, impresara formează un cuplu cu boxerul Ronald Gavril și se declară extrem de mulțumită de omul pe care l-a ales. Cu toate astea, diva încă vorbește despre fostul soț, ori de câte ori are ocazia.

Anamaria Proda, reacție acidă după ce a văzut o fotgrafie cu Reghe

Anamaria Prodan a văzut o fotografie recentă cu Laurențiu Reghecampf și a avut o reacție uluitoare. Ea a spus că fostul soț a ajuns o „epavă” și că, dacă se va despărți de Corina Caciuc, va ajuge tot la mâna ei.

„Din omul care a plecat din această familie. Omul pe care noi l-am îngrijit ca pe un ou, pentru faptul că știam ce probleme medicale are, astăzi este o epavă. Ferească Dumnezeu să nu se întâmple ceva cu el, căci vă rog să mă credeți că nimeni nu va avea grijă de el. Va fi aruncat pe stradă și să dea Dumnezeu să nu am dreptate. Și va fi stors până la ultimul leu de pensie alimentară și parcă văd că tot pe scări la noi, la Snagov, va ateriza. Și tot pe capul nostru”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, topită după Ronald Gavril: „Sunt atât de mândră de el. Ceas elvețian. Când ai o viață echilibrată, urci treptele vieții și ale performanței”

Vedeta a ținut să îi transmită și un mesaj fostului ei partener.

„Să aibă grijă de viața lui, în primul rând, de sănătatea lui. Ce se vede acolo nu este ceea ce trebuie. Doi la mână, poate în ultima fracțiune de secundă înțelege că mai are niște copii, care sunt crescuți într-o familie demnă și care și-ar dori ca tatăl lor, bărbatul Laurențiu Reghecampf, să pună stop mizeriei pe care, repet, a născocit-o și a inventat-o și s-a afundat în ea de ani de zile”, a adăugat sexy impresara.