Anamaria Prodan îi răspunde dur Părintelui Calistrat: Ruşine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal!

Părintele Calistrat a avertizat-o pe Anamaria Prodan că fiul ei, Bebeto, va fi cel mai afectat de "circul mediatic ieftin".

28 sept. 2022, 14:52
Anamaria Prodan îi răspunde dur Părintelui Calistrat: Ruşine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea „preoți” să vorbească în acest hal!

Anamaria Prodan nu rămâne datoare. Agresată de Laureţiu Reghecampf, a răspuns cu pumnul şi picioarele, criticată de Părintele Calistrat, a replicat cu cuvinte tăioase. Impresara i-a dat un răspuns deloc elegant Părintelui Calistrat care a calificat scandalul dintre ea și fostul soț, Laurențiu Reghecampf, drept un “circ”. Impresara s-a simțit foarte deranjată de cel spuse de duhovnic și i-a răspuns acestuia, postând pe rețelele de socializare următorul mesaj:

Rușine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea ”preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți?  – și-a început Anamaria mesajul.

Apoi, au urmat câteva cuvinte dure la adresa tuturor preoților care apar în spațiul public pentru a comenta evenimentele mondene. În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad… preoții cu har stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene! – a încheiat impresara.

Părintele Calistrat, despre bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf: „E un circ mediatic ieftin!”. Mesaj dur pentru impresară

Părintele Calistrat o critică pe Anamaria Prodan după scandalul cu fostul soţ, Laurenţiu Reghecampf, pe stradă în Snagov. Părintele o avertizează că cel mai afectat de „circul mediatic ieftin” va fi chiar fiul ei, Bebeto.

„Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate.

Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos – a declarat părintele Calistrat, potrivit protv.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan lasă de înţeles că au mai existat astfel de episoade: „Când eşti agresat, nu poţi să stai… să fii lovit doar pentru că eşti femeie”

Părintele Calistrat a mai spus că impresara este „foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”.

Citeşte şi: Laurenţiu Reghecampf, la INML după bătaia cu Anamaria Prodan

„Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a mai spus părintele Calistrat Chifan.

Anamaria Prodan, tir de înjurături ca la uşa cortului adresate iubitei lui Reghe. Impresara, mai dezlănţuită ca niciodată. Înregistrare audio

O poţi auzi pe Anamaria Prodan înjurând în ultimul hal AICI

Iată o mică parte transcrisă din mesajul „de neegalat” al impresarei la adresa Corinei Caciuc. După cum reiese din rândurile următoare, impresara reuşeşte performanţa de a nu se repeta prea mult în cele spuse.

Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl*** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce morții mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig în p**!

Și-o iau pe mă-ta în p** mea ca să-ți dea limbi și pe tac-tu să-l sugi! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! Fă, toți prietenii tăi se s*** pe tine, băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în nația mă-tii de târâtură, jigodie… Șopârla dracu’ păroasă care ești!

M*** dracu’ care ești! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în coșciugul în care v-aș îngropa pe toți! S**** dracu’! Familia Caciuc ți-a pus Bilcon… Băga-mi-aș p* în numele mă-tii și în rasa familiei tale. Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești!

Citeste si Primele imagini de la bătaia dintre Reghecampf şi Anamaria Prodan. Cei doi s-au luat la pumni în public VIDEO

Anamaria Prodan, tir de înjurături ca la uşa cortului

O singură dată sugăciunea dracu’ mai suni sau mai ceri bani băga-mi-aș p** în mă-ta! Să-ți bag banii în p*! Să-ți ruginească în p**, sărăcia dracu’ care ești! Te omor! Ascultă-mă ce zic! Dacă nu-i pun să te f**, să-ți dea la m** pe toți prietenii mei!Băga-mi-aș p** în mă-ta că te leg de mașină și te târăsc până sugi toate p** din România că le-ai supt și ăia s-au săturat de tine… Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Băga-mi-aș p** în familia mă-tii și în mă-ta aia, în p* lui mă-ta aia stricată… Și-n tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p*** în familia mă-tii și în neamul mă-tii și în numele mă-tii și în rasa mă-tii! Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai, f***-ți mormântul mă-tii sau când mai ieși tu vreodată la f**** în România… dacă nu te dezbrac în p**** goală și te iau la șuturi, fă, strâmba dracu’ care ești! Stai să vezi!”,

este doar un fragment din mesajul incredibil primit de Corina Caciuc şi care a ajuns în posesia cancan.ro

Citeste si Care a fost, de fapt, scânteia care a aprins conflictul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara nu a putut trece peste trădarea prietenilor

Citeşte şi

Anamaria Prodan: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare! E a 3-a oară când mergeam la poliție și nu aveam probe!”. Noi imagini ŞOC cu bătaia
Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a durat mai mult decât s-a crezut inițial. Camerele de supraveghere au surprins tot incidentul.

Vineri, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au oferit scene de-a dreptul șocante. Aflați în plin divorț și într-un nesfârșit scandal public, cei doi au depășit orice limită și s-au luat la bătaie în fața vilei pe care impresara o deține în Snagov. În urma scandalului, cei doi au ajuns la poliție. Ei bine, impresara a avut acum prima reacție după ce s-a bătut cu antrenorul de fotbal. Iată ce a spus vedeta!