Laurenţiu Reghecampf, la INML după bătaia cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat marţi, la ora 10, la INML pentru a-și scoate certificat medico-legal după bătaia din stradă. Antrenorul s-a ales cu ochiul vânat și mai multe răni la față. Miercuri, Reghe și Anamaria Prodan sunt așteptați la Judecătoria Buftea pentru prelungirea ordinelor de protectie.

27 sept. 2022, 10:00
Laurenţiu Reghecampf, la INML după bătaia cu Anamaria Prodan

La patru zile după bătaia în stradă cu fosta soţie Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf a mers marţi dimineaţă la INML pentru a-şi scoate certificat medico-legal. Antrenorul nu a dorit să dea declaraţii presei.

Impresara şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, s-au luat la bătaie vineri seara în stradă, sfârşind amândoi în secţia de poliţia. După audieri, amândoi au obţinut ordine de protecţie din partea autorităţilor.

Miercuri, Reghe și Anamaria Prodan sunt așteptați la Judecătoria Buftea pentru prelungirea ordinelor de protectie.

Citeşte şi: Ce dedicație specială a primit Reghecampf de la Corina Caciuc. Aluzie directă la bătaia cu Anamaria Prodan!

Luni, la INML a ajuns şi Anamaria Prodan. Impresara a ieşit de la INML, având mâna şi piciorul în ghips. După vizita la Institutul de Medicină Legală, impresara a mers în aceeaşi zi şi la Spitalul Floreasca.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, de la palma dată lui Alexa la upercutul care i-a învineţit ochii lui Reghecampf

 

Care este motivul real pentru care a mers Reghecampf vineri, la Snagov şi cum s-a ajuns la bătaie în stradă

Laurenţiu Reghecampf a mers vineri la vila familiei de la Snagov deoarece o instanță i-a stabilit program de vizită – prin ordonanță președințială irevocabilă, după cum au declarat surse judiciare pentru Gândul.

Ordonanța prevede că Reghe poate să-și viziteze fiul și să petreacă timp cu el fiecare al 2-lea și al 4-lea weekend dintr-o lună până la soluționarea divorțului. Intervalul este de vineri, de la ora 16.00, până duminică, la ora 20.00.

Mai mult, bona angajată de Anamaria Prodan pentru a avea grijă de Bebeto i-a permis antrenorului să intre în casă și a și anunțat-o telefonic pe impresară, care nu s-a opus acestui lucru.

Vineri, Reghe a vorbit cu fiul lui Bebeto, care i-a spus că merge la antrenament, iar, după aceasta, a plecat către casa nașului lui, aflată în gard în gard de vila în care acum locuiește Anamaria Prodan. Aceasta a ajuns între timp acasă și l-a așteptat să iasă din casa nașilor, atacându-l în plină stradă.

După ce şi-au împărţit palme şi pumni în stradă, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns la secţia de Poliţie din Snagov.

Şoferul Anamariei, care a început să filmeze altercaţia, a căzut şi el victimă furiei antrenorului Neftchi baku. Aşa că Reghe s-a ales cu plângere pentru agresiune atât de la soţia lui, cât şi de la şoferul acesteia.

Autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare„, se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.