Anamaria Prodan îl execută silit pe Laurențiu Reghecampf, după divorț: „E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”

Impresara vrea să-i deschidă un nou dosar lui Laurenţiu Reghecampf, pentru bunurile comune, deşi este de părere că a câştigat deja primul proces.

10 dec. 2022, 09:08

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf şi-au împărţit victoriile la tribunal. Impresara a reuşit să-şi păstreze numele, dar a obţinut o pensie alimentară mult mai mică decât se aştepta. Războiul continuă în instanţă între cei doi.

Anamaria Prodan vrea să îl execute silit pe Laurențiu Reghecampf, după divorț: ”Știu că am câștigat procesul împotriva domnului Reghecampf. El contestase executarea silită, judecătorii i-au respins cererea. Avocați știu mai multe, eu nu prea sunt în temă. Știu că trebuie să plătească pensia alimentară pe care i-o datorează copilului său și atât”.

Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că este nerăbdătoare să vadă ce va mai face Laurențiu Reghecampf în relația pe care o au. ”Am șters tot trecutul, el nu mai face parte din viața mea”, ne-a spus Anamaria Prodan care, zilele următoare, se pregătește pentru un chef de pomină pe care îl ține cu ocazia împlinirii a 50 de ani.

De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Ce i-a spus antrenorul după ce a fost agresat VIDEO

Barna Bolonyi, avocatul impresarei Anamaria Prodan, a explicat, pentru FANATIK, ce urmează să se întâmple între cei doi foști soți după ce divorțul a stabilit, prin sentință, cuantumul pensiei alimentare. ”Dânsul (Laurențiu Reghecampf, n. red.) a contestat executarea silită, dar instanța a spus că executarea a fost una corectă. În mare parte, executarea a fost făcută deja, în parte benevol. El e, acum, executat parțial. A făcut niște plăți și restul va fi executat silit conform sentinței legale.

Mai are de dat bani acum. El a avut, inițial, o ordonanță. Pe baza ordonanței respective a fost stabilită o anumită sumă. Ordonanța respectivă a rămas însă fără obiect în momentul în care s-a pronunțat divorțul. Este o altă sumă stabilită prin sentința de divorț, 25% din tot ce câștigă dânsul”, a explicat Barna Bolonyi, avocatul Anamariei Prodan.

Este oficial! Divorțul anului în România a fost confirmat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio pentru totdeauna

Laurențiu Reghecampf trebuie să plătească bani grei ca pensie alimentară. Urmează, probabil, un nou dosar de executare silită, cel în care executorul judecătoresc va stabili, cu exactitate, ce sume mai datorează Laurențiu Reghecampf fostei sale soții. ”Nu știm încă, exact, care este suma pe care o datorează. El are un contract (ca antrenor, n. red.), da are și alte venituri. Va urma, probabil, un nou dosar de executare pentru a se stabili suma pe care o datorează. Totul depinde de veniturile domnului Reghecampf, toate veniturile. Aici nu intră poate primele, e în funcție de ce zice sentința de divorț, pentru că încă nu s-a redactat în totalitate există doar un extras de sentință, partea de dispoziție.

Până acum, cred că a plătit cam 12.000 de euro. El a făcut niște plăți, a solicitat ca acele plăți să se socotească ca sume pentru școala copilului. Aceste plăți se vor scădea din suma totală. Trebuie să precizăm că în sentința de divorț s-a stabilit că trebuie să plătească aceste sume de la început, de când a părăsit domiciliul, nu din data pronunțării oficiale a divorțului. Ceea ce a plătit, repet, se va scădea din suma totală pentru care va fi executat silit după stabilirea exactă a cuantumului”, a mai precizat, pentru FANATIK, avocatul Barna Bolonyi.

Anamaria Prodan, despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri aduse lui Reghecampf. „L-am învățat: nu ai voie să te aibă cineva la mână … „

Laurențiu Reghecampf încasează, susține Anamaria Prodan, de la azerii de la Neftchi Baku, o sumă destul de bună. Cu toate acestea, conform ultimelor informații, antrenorul nu este prea bine văzut acolo, el având probleme cu fanii care îi cer demisia după ultimele rezultate, dezamăgitoare pentru ei.

”Are 22.000 de dolari salariu. Pentru el, el de la 180.000 pe lună… La arabi. Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10-12 mii pe lună. (…)

El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, spunea Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Pe lângă sumele câștigate din fotbal, Laurențiu Reghecampf a raportat, în ultimul an fiscal, profituri bune din afacerile în care este implicat. Conform datelor financiare publice ale firmei Reghe Ranch și consultate de FANATIK se poate vedea că actualul antrenor al echipei Neftchi Baku se pricepe la afaceri.

Laurențiu Reghecampf a anunțat un profit de 671.631, adică în jur de 135.000 de euro, ceea ce înseamnă că ar trebui să plătească, ca pensie alimentară, o sumă frumușică în conturile fiului său și al Anamariei Prodan, Laurențiu jr: în jur de 33.000 de euro.

Anamaria Prodan îl desființează pe Laurențiu Reghecampf: „E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, în urmă cu câteva zile, după o căsnicie de 15 ani. După multe scandaluri și discuții în contradictoriu, cei doi nu mai sunt, în sfârșit, soț și soție. Acum, impresara susține că ea și copii săi nu vor să mai audă de Laurențiu Reghecampf. „Pentru toți a murit. Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu… E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”, a spus aceasta, în cadrul unui podcast.

„Atât timp cât, în trei ani, nu l-a căutat, nu l-a ajutat. A strigat sus și tare că i-a plătit școala și trei rate la mașină, n-ai cum să fii părinte. Să nu te intereseze niciodată, copilul are nevoie de benzină, mașină, haine, bani, nu?

Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Și ce să învețe de la el?”.

Anamaria Prodan a încercat să repare căsnicia cu antrenorul

Anamaria prodan a recuoscut că a încercat să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, însă totul a fost în zadar.

„Stăteam cu Laurențiu de vorbă și spuneam « Te rog, oprește-te! Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc ». A ieșit Gigi Becali și a pus capac. Când a ieșit Gigi Becali și a spus «Are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri, ia banii familiei ». E alta (n.r. fostă parteneră de-a lui Reghecampf).

Și amanta râdea, și povestea, și arăta poze și nenorociri la toată lumea. Și, atunci, i-am spus «Ai grijă, că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți! ».

Tu erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare, aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare, din prima căsătorie, la fel. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii. Cum să cobori tu la asemenea mizerii? Cum să te uiți și să mai iei și banii copiilor.

S-a îmbolnăvit mama, am fost în Cuba cu mama mea, am fost peste tot, să o salvez. Iar s-a văzut liber”, a mai spus aceasta la podcastul lui Viorel Grigoroiu

Deși nu mai formează un cuplu, Anamaria Prodan și-a dorit să păstreze, în continuare, și numele de Reghecampf, datorită faptului că toată lumea o recunoaște în acest fel. În timp ce fostul ei soț nu a fost de acord cu această decizie, instanța a hotărât că impresara poate purta și după divorț acest nume, în ciuda dorinței antrenorului.

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.