Anamaria Prodan îl face de tot râsul pe Gigi Becali: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”

Anamaria Prodan a adresat cuvinte dure cu privire la patronii cluburilor de fotbal din România, dându-l exemplu chiar pe Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

22 nov. 2022, 09:20
Anamaria Prodan îl face de tot râsul pe Gigi Becali: „Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor!”

Impresara e de părere că patronii se comportă abominabil față de jucători. Anamaria Prodan consideră că cei ce își critică fotbaliștii dau dovadă de lipsă de respect, potrivit gsp.ro.

„În România se întâmplă să te înjure patronul, să îți înjure familia, să-ți spună că ești un prost sau că te dă afară, că nu ești bun de nimic. Nu există așa ceva afară. Ai noștri nu prea știu ce înseamnă educația și respectul, mai ales față de un sportiv.

Citește și: Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei

Toți șchiopii ăștia de patroni sunt vai de mama lor! Să vorbești urât despre un sportiv care îți bagă bani în buzunar este jignitor.

Dacă vă aduceți aminte, pe Stanciu îl dădea Gigi Becali gratis, era prost, apoi pentru cinci meciuri era foarte bun, iar era prost peste trei meciuri. Astea sunt niște lucruri care au dus la decăderea fotbalului și sportului în România. Astfel de patroni, îmi pare rău să o spun, nu au ce să caute în peisaj, nu fac altceva decât să tragă totul în jos”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Este oficial! Divorțul anului în România a fost confirmat. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio pentru totdeauna