Anamaria Prodan îl face praf pe Ianis Hagi. Atac fără precedent la fiul „Regelui”

Anamaria Prodan l-a atacat pentru a doua oară în ultimele luni pe Ianis Hagi (21 de ani). Fotbalistul nu evoluează nici la Genk, după experiență ratată de la Fiorentina.

13 ian. 2020, 11:57
Anamaria Prodan îl face praf pe Ianis Hagi. Atac fără precedent la fiul „Regelui”

Anamaria Prodan a explicat la GSP Live de ce Ianis Hagi nu s-a impus nici în Italia, nici în Belgia.

„Ianis Hagi n-avea cum să facă niciodată parte din primul 11 al Fiorentinei, dar trebuia să se fi mulțumit cu faptul că e la Fiorentina și că facea parte din acea echipă, că se antrena acolo. Dacă pleacă și de la Genk, nu e bine. Ianis Hagi e un fotbalist normal, nu unul mediocru. 80% va fi vina lui Gică Hagi dacă el nu reușește”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, acuzaţii grave la adresa lui Gică Hagi. „Eu nu lucrez aşa! Nu vreau să mă duc la puşcărie!”

În noiembrie, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan l-a criticat pentru Ianis Hagi pentru faptul că a primit numărul 10 la echipa naţională.

„Numărul 10 i-a fost luat lui Nicolae Stanciu la presiunile fabuloase ale tuturor. Că merita Ianis Hagi numărul 10! Cosmin Contra a fost distrus când nu i-a convocat pe Ianis Hagi și pe Răzvan Marin, nu? A fost revoluție, ce nenorocit e Contra! I-a chemat până la urmă. Și ce s-a întâmplat?”, a spus Anamaria Prodan.