Anamaria Prodan, noi dezvăluri despre divorţul de Reghe: „Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate vagaboandele își dădeau coate”

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril au fost surprinși în ipostaze tandre, fotografiile fiind făcute publice pe rețelele sociale. Nu toată lumea a fost mulțumită de ce a văzut, unele voci vehiculând că toată emoția ar fi, de fapt, mimată și că impresara vrea doar să exagereze. Sexy impresara nu uită însă umilinţele care au urmat separării de Laurenţiu Reghecampf.

04 feb. 2024, 12:20

Anamaria Prodan a făcut sâmbătă, la Punct şi de la capăt, dezvăluiri neștiute despre separarea de Laurențiu Reghecampf. Vedeta a mărturisit că a încercat să îi salveze imaginea fostului ei soț, în timp ce știa despre problemele din relația lor. Iată ce se întâmpla, de fapt, când cei doi apăreau în public cu zâmbetul pe buze!
Puțini știau acest lucru, dar Anamaria Prodan a încercat mult timp să își salveze căsnicia, iar acest lucru l-a dezvăluit chiar ea.

Impresara a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre ceea ce se întâmpla, de fapt, în intimitatea căsniciei lor și cu ce probleme se confrunta, încă de pe vremea când fanii îi considerau cuplul perfect.

Vedeta a vorbit în lacrimi despre cât de mult a suferit în perioada în care a aflat despre ”escapadele” soțului ei, mai ales atunci când s-a simțit trădată. Anamaria Prodan a depus eforturi uriașe pentru a-l ajuta pe Laurențiu Reghecampf, însă consideră că totul a fost în zadar, spunând că el a ajuns exact acolo unde ar fi trebuit.

Anamaria Prodan este acum o femeie împlinită și duce viața la care a visat, însă nu poate să uite definitiv suferințele şi dezamăgirile cumplite pe care le-a trăit în ultimii ani.

A fost o perioadă grea atât pentru ea, cât și pentru copiii ei. Însă, văzând puterea și demnitatea mamei, ei au avut un exemplu bun de urmat și au știut că împreună vor depăși momentele dificile.

Eram eu și copiii mei, zâmbeam întotdeauna și când ne era greu. Fostul meu soț și-a dorit să poată rezista în lumea noastră și o mare perioadă a ascultat și sunt mândră că am reușit să facem împreună ceva ce nu știu câți oameni din România vor mai putea face. Noi am fost doi oameni cu patru copii și am construit un imperiu.

Tot ceea ce era rău, țineam în casă. Nu ați văzut niciodată scandaluri, bătăi, căci sunt atât de abilă și de deșteaptă, aveam puterea și strângeam din dinți. Îi explicam cam unde va ajunge dacă va continua acest drum. El întotdeauna a avut admiratoare”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu m-am gândit în viaţa asta că va ajunge dator pe la lume!”

Vedeta și-a iertat soțul de mai multe ori
Anamaria Prodan a depus eforturi uriașe pentru a-și menține familia unită și a găsit echilibrul de care cu toții aveau nevoie. Însă, vedeta a decis să lase lucrurile să decurgă de la sine și să își dea ocazia să trăiască așa cum consideră că merită.

”Am considerat că trebuie să țin familia unită și cumva am fost trufașă, uitîndu-mă la sus de toți. Crezi că este pentru totdeauna când faci un pas. Te gândești că acea persoană va fi trup și suflet pentru tine.

Nu va sta din interes, nu se va gândi ce ar putea să facă pe spatele tău, cât ar putea să crească lângă tine, ce ar putea să dobândească, ce ar putea să fure. Metehnele și nenorocirile unei vieți mici, niciodată nu se pot schimba. Cea mai mare durere era când ieșeam în oraș și toate vagaboandele își dădeau coate”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi: Reghecampf, interzis în fotbal! Lovitură devastatoare primită de antrenor, ce rol a avut Anamaria Prodan

Prodanca. Punct şi de la capăt a revenit la Antena Stars cu cel de-al optulea sezon. Show-ul va fi filmat pe mai multe continente, atât în Statele Unite, cât și în România, precum și în diverse orașe din Europa ori din alte zone ale globului pământesc. Figura centrală va fi Anamaria Prodan, care nu se va feri să atingă subiecte fie ele și delicate, cum este divorțul de Reghecampf.

 

„Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte, foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită. Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viaţa, viaţă pe care suntem obligaţi să o trăim superb şi mai ales demn! Aşa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să îl poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, surprinşi în ipostaze drăgăstoase.

De câteva luni de zile, Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste intensă cu un talentat jucător român de box, stabilit peste Ocean. Este vorba despre Ronald Gavril, mai tânăr cu aproape 15 ani decât ea. Și-au ținut relația secretă, până de Anul Nou, când au început să se afișeze public.

Nu toată lumea a fost mulțumită, însă. Gurile rele au vehiculat că doar Anamaria Prodan ar fi extrem de fericită în imagini, mimând de fapt unele emoții, timp în care tânărul sportiv se arată ceva mai rezervat din acest punct de vedere. Mesajele negative nu au fost absente. „Dar de ce simți nevoia să epatezi?!”, este un tip de mesaj negativ publicat de către un utilizator online din rândul celor care au criticat atitudinea neobișnuit de dornică a blondinei de a ieși în evidență sau de a impresiona.