Elena Udrea, mesaj de dragoste din închisoare pentru Adrian Alexandrov de ziua lui: ”Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Că te avem în viața noastră, este un dar neprețuit!”

Adrian Alexandrov își serbează astăzi ziua de naștere, iar cu această ocazie Elena Udrea, aflată încă în închisoare la Târgșor, unde ispășește pedeapsa de 6 ani primită în dosarul Gala Bute, i-a transmis un mesaj emoționant.

04 feb. 2024, 12:54

Elena Udrea i-a transmis un mesaj de dragoste iubitului ei, din închisoare, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Fostul ministru spune de Adrian Alexandrov că a dovedit ”o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine” și îi mulțumește că ”au m-ai lasat niciodată să mă simt singură”.

Citește și: Probleme cu legea pentru Adrian Alexandrov. Iubitul Elenei Udrea este acuzat de fraudă, cât este prejudiciul

”Astăzi de ziua ta, toate gândurile mele se îndreaptă către tine.

Într-o lume lipsită de repere morale, tu dovedești o tărie de caracter pe care puțini o mai au, și in ciuda tuturor problemelor prin care am trecut în toți acești ani, nu te-ai speriat și ai ales să rămâi alături de mine, încrezător, mereu vertical, ca un barbat care știe mereu ce are de facut!

Nu m-ai lasat niciodată să mă simt singură și ai fost mereu lângă mine să mă ajuți, să merg mai departe, reușind în același timp să fii și iubit, partener, prieten, dar și mamă și tata pentru fetița noastră în lipsa mea.

Am cunoscut mulți oameni puternici, dar tu ai o putere aparte, și un suflet nobil! Stiu ca nu este deloc usor sa cresti de unul singur o fetita atât de mică, și pentru asta îți mulțumesc!

Esti un tătic dedicat, responsabil, iar faptul ca te avem în viața noastră, este un dar neprețuit!

La Multi Ani”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.