Anamaria Prodan, în pijamale de mătase, în primul episod din „Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”. Au apărut primele imagini

Cel mai nou reality-show “Prodanca și Reghe. Prețul succesului” va avea premiera duminicã, 9 februarie, la Antena Stars. Telespectatorii vor vedea primele imagini din casa de lux a familiei Reghecamp, pe care au cumpărat-o de curând, în Dubai.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 13:53

Impresara va apărea în primul episod, într-o altă ipostază, îmbrăcată lejer, în pijama din mătase, relaxându-se pe canapea. Vor fi și momente emoţionante surprinse la împodobirea bradului de Crăciun și toată lumea va face cunoștintă cu cel mai nou membru al familiei, Enzo, o pisică din rasa Sfinx, ce le va da palpitații tuturor atunci când prinde momentul și fuge de acasă.

Chiar dacă locuiesc pe continente diferite, Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, reușesc să se implice în activitățile de familie și să fie împreună în momentele importante.

Citește și: Anamaria Prodan s-a pozat goală în saună! Ce i-a spus Cătălin Botezatu când a văzut-o FOTO

Emisiunea în care familia impresarei îşi prezintă viaţa va fi difuzată în fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars urmând să vadă imagini şi în casele lor din Milano sau America.

Citește și: Anamaria Prodan, vedetă în presa internaţională. Imaginea-şoc cu care a reuşit să-i uimească pe străini FOTO

Anamaria Prodan are trei copii

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna. Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008.

Anamaria Prodan are o soră mai mică: Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Anamaria Prodan s-a dat de gol! Imaginea care spune totul despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf FOTO