Anamaria Prodan s-a dat de gol! Imaginea care spune totul despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf FOTO

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au o relaţie urmărită cu interes atât de presă, cât şi de fanii celor doi. Zvonurile anunţau că cei doi nu mai formează un cuplu şi sunt despărţiţi de ceva vreme, iar sexy-impresara a ţinut să lămurească situaţia.

22 ian. 2020, 19:45
Anamaria Prodan s-a dat de gol! Imaginea care spune totul despre relaţia cu Laurenţiu Reghecampf FOTO

Anamaria Prodan a postst pe contul ei de Instagram o fotografie cu soțul ei, căruia i-a făcut și o declarație de dragoste.

Frumusețea mea #celmaibunsot #barbatulperfect„, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, lângă fotografia cu Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, apariţie şocantă pe stradă. A purtat o coroană pe cap şi o ţinută de aproape 300.000 de euro FOTO

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf în primii 100 cei mai bogați români, discutându-se despre zeci milioane de euro.

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra. Cum s-a terminat totul

Anamaria Prodan are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. vedeta are o soră mai mică, Anca Savelio, care este agent imobiliar. Aceasta locuiește de foarte mulți ani în America, unde s-a căsătorit cu un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio.