Anamaria Prodan, în război cu Gigi Becali după ce a spus că-l va năşi pe Laurențiu Reghecampf. „O să mă rog la Dumnezeu să amuțească”

Anamaria Prodan continuă declaraţiile belicoase, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va năşi pe Laurențiu Reghecampf dacă se va recăsători. A catalogat afirmaţiile patronului FCSB drept "circ ieftin" şi a spus în stilul ei deja cunoscut: "să mă anunțaţi când e nunta ca să vin și eu".

23 aug. 2021, 11:15
Anamaria Prodan, în război cu Gigi Becali după ce a spus că-l va năşi pe Laurențiu Reghecampf. „O să mă rog la Dumnezeu să amuțească”

Chiar dacă s-a retras o perioadă la Dubai, Anamaria Prodan Reghecampf a rămas conectată la tot ce înseamnă fotbalul românesc, precum şi la mondenităţi. Agentul FIFA nu a ezitat să vorbească despre relaţia dintre soţul ei, Laurențiu Reghecampf, şi Gigi Becali.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim şi realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu acordat Digisport.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea despre divorţul vedetei: „Vă spun ceva în premieră”

Mai mult, Anamaria Prodan a reacționat după ce s-a spus că Gigi Becali îl va năși pe Laurențiu Reghecampf, aşa cum a procedat în cazul lui Cristi Borcea.

„Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțaţi când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reacţia Anamariei Prodan vine pe fondul informaţiilor despre un posibil divorţ dintre ea şi Laurențiu Reghecampf.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal”


loading...