Fiica Anamariei Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal”

Fiica Anamariei Prodan a răbufnit după ce a fost întrebată de pozele în care Reghe apare alături de alte femei. Tânăra nu s-a putut abţine şi folosit cuvinte jignitoare la adresa femeilor care încearcă să îi destrame familia.

22 aug. 2021, 16:11
Fiica Anamariei Prodan a răbufnit. Ce spune despre Reghe: „Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal”
Fiica Anamariei Prodan a răbufnit.

Fiica Anamariei Prodan a răbufnit. Sarah are o relaţie foarte bună cu tatăl vitreg, Laurenţiu Reghecampf, şi nu concepe faptul că ar putea divorţa de mama ei. Susţine că tot ce s-a scris despre despărţirea lor nu este real.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan, operată de urgenţă. Cum se simte Sarah

Fiica Anamariei Prodan a răbufnit

Poze ? Poate dacă se țin scai de oameni să ciupească un bănuț că au stomacul lipit de spate de foame … timp de pandemie ….:)

Poate s-a așezat la masă să strângă resturile pentru ceva animal de acasă. Așa zic toate astea … “îmi puneți la pachet pentru câinele de acasă?” Dar nu ies din restaurant şi mănâncă resturile de nu au aer după colț.

Doamne am așa o ură pe genul ăsta. Familia mea a muncit pe brânci să ne lase nouă avere, să aibă numele ăsta şi apar maimuțele astea oribile care se visează domnișoare”, a spus Sarah Dumitrescu, pentru Antena 1.

Fiica Anamariei Prodan rupe tăcerea; „Vă spun ceva în premieră”

Sarah, fiica impresarei din prima căsnicie, a făcut lumină în scandalul în care Laurenţiu Reghecampf este acuzat că îşi înşeală soţia. Tânăra a mărturisit că are o relaţie foarte bună cu tatăl ei vitreg, vorbesc în fiecare zi şi a asigurat-o că niciodată nu îşi va lăsa familia.

Vă spun ceva în premieră. Eu vorbesc cu Laurenţiu zilnic. Îi spun așa lui Laurenţiu pentru că este exact ca şi tatăl meu Tiberiu. Bărbați unici. Tatăl meu Laurenţiu de când aveam 5 ani mi-a zis așa:Sarah, familia este sfântă, nu se trădează niciodată, nu se batjocorește niciodată, nu se părăsește niciodată! Familia înseamnă totul. Nimic nu stă în faţa familiei”.

Aceste cuvinte îmi ghidează viața şi mie, şi fraților mei. Citesc tot ce apare despre familia mea. Normal că este jenant.

Mă întreabă profesorii, prietenii dacă este adevărat ce scriu ziarele. Nu îmi cade bine. Laurenţiu îmi zice să ignor. Să nu citesc pentru că sunt aberații. Mama la fel. Şi eu pe ei îi cred, pe părinții mei”, a declarat Sarah Dumitrescu, potrivit As.ro.


loading...
Partenerii noștri