Anamaria Prodan începe să se afirme pe prima scenă a politicii româneşti. Impresara s-a fotografiat cu mai mulţi miniştri la evenimentul politic al săptămânii

Impresara Anamaria Prodan încearcă să lase în urmă scandalurile mondene şi începe să-şi creeze o imagine de om implicat politic la cel mai înalt nivel, ia joi a participat la cel mai important eveniment politic al săptămânii, Forumul de Afaceri al Inițiatrivei celor Trei Mări, desfășurat la București, la Palatul Parlamentului.

07 sept. 2023, 19:16
Anamaria Prodan începe să se afirme pe prima scenă a politicii româneşti. Impresara s-a fotografiat cu mai mulţi miniştri la evenimentul politic al săptămânii

Apariția Anamariei Prodan la Forumul de Afaceri al summit-ului Inițiativa celor Trei Mări nu a fost una întâmplătoare, ea fiind membru în comitetul director al Romanian Business Council pentru Emiratele Arabe Unite și, de-a lungul timpului, dezvoltând numeroase afaceri în țări din zona arabă.

De altfel, Anamaria Prodan și Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România, Excelența Sa Mohamed Majed Al Ali, au stat împreună la discuții minute bune.

La Forumul de Afaceri al Inițiatrivei celor Trei Mări, Anamaria Prodan a purtat discuţii şi s-a fotografia alături de doi miniştri importanţi din guvernul lui Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, de la Transporturi, şi Sebastian Burduja, titularul portofoliului de la Energie.

Anamaria Prodan şi Sebastian Burduja

Anamaria Prodan a declarat deja că dorește să ajungă în Parlament, odată cu înscrierea în Alianţa Pentru Patrie, partidul înfiinţat de fostul membru PSD Codrin Ştefănescu, ce urma a-l avea ca lider de imagine pe fostul premier Liviu Dragnea, până când drumurile celor doi s-au despărţit cu scandal.

În urma unor neînţelegeri între Dragnea şi Ştefănescu, fostul premier a tăiat orice legătură cu partidul care ar fi trebuit să-l readucă în prima linie a politicii româneşti, pentru ca apoi Codrin Ştefănescu să fie diagnosticat cu o boală gravă, care l-a făcut şi pe acesta să dea uitării politica.

Citeşte şi: Oana Roman a recunoscut! Pe ce îşi cheltuie banii câştigaţi din activitatea de influencer: „Nu mai investesc de mult în haine scumpe sau alte fițe”

”Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere. Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate.

Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine”, spunea Anamaria Prodan când și-a anunțat intrarea în politică.

Intrarea vedetei în APP a fost salutată și de Oana Diana Leonte, una dintre cele mai influente și vizibile persoane din organiația politică. ”Noi știm foarte bine că, în România, femeile de pe scena politică nu sunt foarte multe și că le e destul de greu. De aceea, dacă dânsa ar vrea acest lucru (o candidatură la președinția României, n. red.) eu aș susține-o cu tot ce este posibil. Din partea mea are un mare da, o susțin să devină Președintele României. Dar nu decid eu ce se întâmplă în partid.

Trebuie să recunosc, venirea Anamariei Prodan în partid este o atracție pentru tineret pentru că ea este un nume, un brand, un model. Ea mă va ajuta foarte mult, va atrage mulți tineri. M-au sunat mulți prieteni, mulți cunoscuți și mi-au spus că se vor implica și mai mult în partid”, a declarat Oana Diana Leonte, potrivit Fanatik.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, refuzată de Cătălin Bordea. Comediantul a dat tot din casă: „M-a zăpăcit cu mesaje noaptea. Mi s-a părut ciudat că vorbește foarte urât de fostul ei”