Anamaria Prodan, întâlnire faţă în faţă cu „soacra”. Ce i-a transmis mama lui Ronald Gavril

Întâlnirea dintre Anamaria Prodan și familia lui Ronald Gavril a fost un moment crucial în relația celor doi, iar toate semnele indică faptul că a fost un succes. Într-o vizită la Bacău, cei doi îndrăgostiți au avut parte de un program variat, care a inclus și o întâlnire cu mama sportivului.

09 feb. 2024, 13:07
Anamaria Prodan, întâlnire faţă în faţă cu „soacra”. Ce i-a transmis mama lui Ronald Gavril
Anamaria Prodan, întâlnire faţă în faţă cu "soacra". Ce i-a transmis mama lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan, întâlnire faţă în faţă cu „soacra”. Ronald Gavril s-a dedicat antrenamentelor sale de box, pregătindu-se pentru un meci important în SUA. În timp ce el se antrena intens, Anamaria Prodan a fost alături de el. După antrenament, cuplul a participat la o întâlnire oficială cu elevii și antrenorii sălii de box din Bacău de unde a pornit cariera lui Ronald Gavril. În acest cadru, cei doi au primit recunoașterea pentru implicarea lor în sport.

Citeşte şi: Cum a reușit Anamaria Prodan să îi fure inima lui Ronald Gavril. Sportivul a recunoscut totul cu sinceritate: „Știam destule despre ea”

Surpriza plăcută a fost prezența mamei lui Ronald Gavril la sală, alături de sora și cumnatul sportivului. Mama lui Ronald Gavril a dorit să petreacă timp cu Anamaria Prodan și să discute mai mult despre viitorul fiului său. Potrivit informațiilor, discuția dintre Anamaria Prodan și „noua soacră” a fost profundă și pozitivă, impresiile fiind una dintre acceptare reciprocă și înțelegere.

După această întâlnire, Anamaria Prodan și Ronald Gavril au continuat să își urmeze programul. Sportivul s-a întors la antrenamentele sale, iar impresara s-a pregătit pentru proiecția de gală din Bacău. Efortul depus de Ronald Gavril pentru a fi alături de Anamaria în România a întărit și mai mult legătura lor, iar impresiile pozitive ale „soacrei” au consolidat relația lor.

„Mă bucur că lucrurile se leagă așa cum mi-am dorit întotdeauna. Sunt liniștită pe toate planurile, lucrurile s-au așternut așa cum merit. Nu mai am de ce să mă uit în urmă, acum privesc cu încredere viitorul”, spunea Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima apariţie publică în România alături de noul ei iubit. Ce a spus Ronald Gavril despre impresară GALERIE FOTO