Anamaria Prodan, întâlnirea care răstoarnă totul în privinţa divorţului de Reghe. Imaginea face înconjurul internetului

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o nouă imagine care arată că relaţia dintre ea şi Laurenţiu Reghecampf este pe drumul cel bun.

10 sept. 2021, 15:06
Anamaria Prodan, întâlnirea care răstoarnă totul în privinţa divorţului de Reghe. Imaginea face înconjurul internetului

Anamaria Prodan şi Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele la începutul lunii iunie. Au urmat însă luni de zbucim şi scandaluri în presa tabloidă. Relaţia lor a primit o lovitură uriaşă după ce Reghe ar fi avut o escapadă în Delta Dunării, în compania unei blonde sexy. De altfel, acesta și confirmase că va divorța de cea cu care s-a căsătorit, în 2008, în Las Vegas.

Anamaria Prodan a spus, cu fiecare ocazie, că este exclus să divorțeze. S-a aliat cu copiii, a apărut la televiziune şi a inundat reţelele de socializare cu mesaje în care a dat de înţeles că nimic nu o va despărţi de Soarele ei, Laur Reghecampf.

După aproape o lună de scandaluri interminabile în care s-a speculat că va divorţa de Laurenţiu Reghecampf, se pare că relaţia lor e din nou una bună. Cel puţin asta ne dăm seama din ultima postare a impresarei pe o reţea de socializare.

Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO

Şi, în ultima săptămână, Soarele începe să iasă pe strada ei, la propriu, şi la figurat. După ce a primit un cadou de lux de la Laurenţiu Reghecampf, Anamaria tocmai a postat o imagine în care este, în maşină, alături de soţul ei. „Cel mai serios dintre serioşi”, a fost mesajul care a însoţit fotografia. „Cel mai bun soţ” „cel mai bun tată” şi „familie” sunt alte descrieri folosite de vedetă. Astfel, se întrevăd speranţe că nu se va ajunge la notar sau Tribunal. Încă nu se ştie dacă Anamaria Proda s-a dus la Craiova, sau a fost vizitată de Laurenţiu în Capitală, mai ales că sexy-impresara a avut două zile în care şi-a sărbători onomastica.

Ce se întâmplă cu divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Motivul pentru care antrenorul nu depune actele

Anamaria Prodan este dispusă să facă un sacrificiu suprem pentru a-şi salva căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi a negat cu vehemenţă şi, totodată, a cerut dovezi clare cu privire la infidelitatea soţului său, Anamaria Prodan a spus că ar fi dispusă să îl ierte în cazul în care zvonurile privind amantele se vor adeveri.

Dan Alexa rupe tăcerea despre relaţia cu sexy-impresara Anamaria Prodan: „Ţin foarte mult la Ana”
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de 13 ani. Îl au împreună pe Laurențiu Reghecampf Jr.