Anamaria Prodan intervine în divorţul Oanei Zăvoranu: „Bărbații slabi fug de femeile puternice. Este în ADN-ul ei să fie puternică”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj de susținere Oanei Zăvoranu, la scurt timp după ce a aflat că aceasta divorțează de soțul ei.

03 oct. 2023, 22:04
Anamaria Prodan intervine în divorţul Oanei Zăvoranu: „Bărbații slabi fug de femeile puternice. Este în ADN-ul ei să fie puternică”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj Oanei Zăvoranu, după despărțirea de Alex Ashraf! Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună punct căsniciei lor după șapte ani în care s-au iubit. Motivul ar fi fost o femeie cu care bărbatul ar fi avut o relație în paralel, de mai bine de un an.

Oana Zăvoranu și Anamaria Prodan au trăit povești asemănătoare, mai ales când vine vorba despre divorț. Amândouă au fost înșelate și părăsite de soți pentru amante care, din spusele lor, nu se compară niciodată cu ele. Au traversat scandaluri monstruoase, însă Oana Zăvoranu totuși nu are copii la mijloc, cum a fost în cazul impresarei. Chiar și așa, situația prin care trece nu este deloc una favorabilă, ci din contră.

După ce Oana Zăvoranu l-a acuzat pe Alex Ashraf de infidelitate, Anamaria Prodan ținut să vorbească și despre bărbații care au vieți duble și care ajung să își părăsească soțiile pentru alte femei. Impresara condamnă acest tip de comportament și spune că totul pornește, de fapt, de la diferențele de principii.

Oana Zăvoranu rupe tăcerea după divorțul de Alex Ashraf: „Nimeni nu îmi poate lua locul”

Întrebată ce părere are despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, Anamaria Prodan nu a ezitat și a vorbit despre aceste situații dureroase, în care bărbații renunță la familie de dragul unei „iubiri trecătoare„ așa cum susține că i s-a întâmplat și ei cu Laurențiu Reghecampf. Totuși, a fost reținută în declarații, precizând că nu vrea să se bage și să comenteze divorțul nimănui.

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul. Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu.„, a spus Anamaria Prodan despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a explicat că o consideră pe Oana Zăvoranu o femei puternică, care știe să se ridice de jos și are încredere în ea că o să fie din nou sus.

„Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică’, a mai spus Anamaria Prodan pentru PlayTech.ro. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu a avut un canal de YouTube, acolo unde dezbătea subiecte modene care mai de care. Ei bine, și când a venit vorba despre divorțul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf, susținea că știe ce se întâmplă între ei, însă preferă să nu se bage și să stea destul de departe de acest subiect care a ținut primele pagini ale ziarelor, la fel ca și divorțul ei din prezent.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. (…) Știu totul cu lux de amănunte.

Carmen Harra, declaraţia care o va înfuria pe Oana Zăvoranu după divorţ: „Acum șapte ani, i-am spus, adevărul doare”

Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor.’, a zis Oana Zăvoranu în emisiunea ei, pe când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau protagoniștii unui amplu scandal.

Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf
Deși s-a zvonit de nenumărate ori că între ei lucrurile nu mai merg foarte bine, Oana Zăvoranu a încercat să ascundă totul și să pozeze într-o femeie fericită, alături de soțul ei. În urmă cu câteva zile însă, adevărul a ieșit la iveală și chiar ea a fost cea care a spus clar că divorțează și nu mai există cale de împăcare.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele’, a spus Oana Zavoranu pentru o emisiune TV.