Oana Zăvoranu rupe tăcerea după divorțul de Alex Ashraf: „Nimeni nu îmi poate lua locul”

Oana Zăvoranu a ținut să vină cu noi precizări referitoare la divorțul de Alex Ashraf.

02 oct. 2023, 13:17
Oana Zăvoranu rupe tăcerea după divorțul de Alex Ashraf: „Nimeni nu îmi poate lua locul”

După scandalul legat de despărțirea de Alex Ashraf, Oana Zăvoranu a venit cu o nouă declarație publică prin care a atras atenția fanilor.

Citește și Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii. Nu se poate abține: „Investesc în starea mea de bine!”

„Nu mai căutați scandal la mine că nu veți mai găsi… mutați-vă atenția către alte zări. Nimeni și nimic nu îmi poate lua locul… în general, așa. Dumnezeu mă iubește mult”, a spus Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Internauții au avut o reacție imediată. „Tot ce nu îți trebuia s-a dus”/ ”Ești puternică și vei fi și de aici încolo”/ ”Nu ai pierdut nimic, iar dacă ai pierdut ceva, înseamnă că nu ți-a trebuit”/ ”E timpul să-ți găsești un bărbat adevărat”/ ”Ești încă tânără și poți să îți refaci viața”/ ”Până și oamenii puternici sunt sensibili”/ ”Destinul tău este altul mai bun”/ ”Multă putere, Oana”, sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Citește și Marius Elisei, gesturi tandre în public cu noua iubită. Cum a fost surprins fostul soţ al Oanei Roman

La rândul său, Alex Ashraf a venit și el cu o serie de detalii legate de despărțire, spunând că a plecat doar cu hainele din casa fostei soții.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

Cei doi aveau împreună o clinică, iar în ultimii ani afacerea lor nu a mai mers prea bine. Fostul soț al vedetei a spus că și-a retras acțiunile, deși nu i s-a cerut acest lucru.

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Este pentru a doua oară când ies din clinică. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea. Nu aveam nicio datorie”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.