Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”

Anamaria Prodan a intervenit în apărarea Evei Măruță, care a fost criticată pentru rolul său în filmul "Tati, Part-Time". Impresara a vorbit despre suferința pe care micuţa a trăit-o din cauza criticilor și i-a oferit sfaturi pentru viitor.

30 ian. 2024, 17:12
Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Părere tranşantă a impresarei: „Asta e o mizerie!”
Anamaria Prodan intervine în forţă în "scandalul Eva Măruţă". Părere tranşantă a impresarei: "Asta e o mizerie!"

Anamaria Prodan intervine în forţă în „scandalul Eva Măruţă”. Impresara a considerat tratamentul la care a fost supusă fetiţa drept o „mizerie” și a subliniat că nu ar trebui să acorde importanță comentariilor negative de pe internet. Aceasta și-a exprimat susținerea totală față de fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, afirmând că Eva are un talent fabulos și că va străluci în viața ei.

„Asta e o mizerie, și mă refer la ceea ce a pățit. I-am spus și Evei, le-am spus și copiilor mei. Nu trebuie vreodată, pe pământul ăsta, nici curiozitatea, nici altceva, să îi pună să aplece urechea sau ochii la comentarii. Cine are timp de comentarii pe internet sunt niște looseri. Unii care în viața lor nu au putut și nu vor putea să facă ceva. Este efectul de looser, care stă sub pod, are acces la internet și își revarsă frustrarea și neputința. Nu au nicio importanță însă părerile altora”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citeşte şi: Scena revoltătoare din filmul ”Tati part-time”. Eva Măruță îl întreabă pe Alex Bogdan dacă urmează să întrețină relații intime cu Doina Teodoru. Toți copiii care au mers la cinema au văzut asta

Despre filmul în care joacă Eva Măruță, Anamaria Prodan a mărturisit că a avut o bucurie incredibilă atunci când l-a vizionat și că fetița are un talent remarcabil. Ea a mai spus că atacurile la adresa Evei au venit de la „neaveniții” care au comentat pentru a-și face numele în presă.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, pus la zid de Alexandra Stan şi Ioana Ignat! Ce acuzaţii i-au adus vedetele prezentatorului de la Pro TV

„Nu e treaba mea, nici nu sunt expertă să spun cine și cum joacă. Dar m-am dus de curiozitate să văd filmul cu Eva Măruță. Am avut o bucurie incredibilă și eu și Bebe. Și zic asta pentru că această fetiță este nu talentată, este ceva fabulos. Este peste maică-sa, peste taică-su, peste toate neamurile ei. Fetița asta a luat tot, dar tot, ca un burete, de la ambii părinți și de la familia Andrei. Și va străluci cu siguranță, toată viața ei”, a mai spus Anamaria Prodan.

Filmul „Tati, Part-Time” în care Eva Măruță are un rol principal a fost lider de box-office în România timp de patru săptămâni și a atras peste 340.000 de spectatori în sălile de cinema.