Anamaria Prodan, investiţie de zeci de mii de euro, în plină pandemie de coronavirus: „Mi-am dorit foarte mult”

Anamaria Prodan şi-a împlinit încă un vis din copilărie şi este foarte entuziasmată. Vedeta a investit zeci de mii de euro într-un atelier de creaţie, afacere de care este tare mândră. Şi-a dorit să aibă propriile creații, iar fiica ei, Rebecca, să-i ducă mai departe pasiunea pentru fashion.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 05:17
Anamaria Prodan, investiţie de zeci de mii de euro, în plină pandemie de coronavirus: „Mi-am dorit foarte mult”

Mi-am dorit foarte mult. Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu, unde să pot eu să-mi fac haine, unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult ca Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion. Am avut noroc ca în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uitam cu câtă migală face fiecare articol, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste în public. Mesajul nu este pentru Reghecampf!

Anamaria Prodan, despre relaţia cu Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur ştie!”

Agentul de jucători, Anamaria Prodan, a comentat informaţiile din presa mondenă despre divorţ, la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, „Prietenii lui Ovidiu”. Aceasta a evitat să discute despre pumnul aplicat lui Dan Alexa, la finalul unui meci din Liga 1. 

Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun„, a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.