Anamaria Prodan iubeşte din nou! Primele declaraţii despre bărbatul care a cucerit-o: „Copiii mei îl adoră!”

Anamaria Prodan a anunţat că are un nou iubit, chiar înainte cu o zi să împlinească 50 de ani. Impresara a organizat o mega petrecere, la care a luat parte şi bărbatul care a cucerit-o după divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

16 dec. 2022, 15:05
Anamaria Prodan iubeşte din nou! Primele declaraţii despre bărbatul care a cucerit-o: „Copiii mei îl adoră!”
Anamaria Prodan iubeşte din nou! Primele declaraţii despre bărbatul care a cucerit-o: "Copiii mei îl adoră!"

Anamaria Prodan iubeşte din nou! Impresara şi-a asumat noua relaţie şi spune că este gata să meargă la altar pentru a treia oară, după ce a mai făcut-o la căsniciile cu Tiberiu Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citeşte şi: Petrecere cu manele și dedicații pentru Anamaria Prodan. Impresara a chefuit alături de prieteni până dimineața, la împlinirea celor 50 de ani – FOTO

Impresara a dat de înţeles şi că este gata să se mărite pentru a treia oară, în momentul în care a explicat de ce a ales să păstreze numele Reghecampf după divorţ.

„Este foarte greu să îmi schimb actele de America. Social security, pașaportul… E ceva cumplit, e foarte complicat, este numărul social cu care, normal, te naști. L-am schimbat o dată, știu prin ce am trecut… Oricum nu am nicio legătură cu numele de Reghecampf, dar mi-era greu să stau iarăși șase, opt luni, să îmi schimb actele. Dar, stai liniștit, nu o să țin mult numele de Reghecampf!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a anunţat ce cadou aşteaptă de ziua sa. Vedeta împlineşte 50 de ani: „Asta mi-aş dori, e singurul lucru”

„Îmi priește viața frumoasă, fără frici, fără sperieturi, fără umilințe. Îmi priește viața, exact așa cum trebuia să fie, adică frumoasă și demnă. Vreau sănătate ca să îmi văd copiii la casele lor, să pot să îmi cresc nepoții. Eu aștept, pentru că eu o să fiu cea mai cool bunică. O să îmi iau nepoții și am să îi plimb peste tot în lume. Le voi face de mâncare, eu gătesc foarte bine, voi fi bunică cu normă întreagă”, a mai declarat Anamaria Prodan.