Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf și îl vrea înapoi. „O să-l iubesc toată viața, tot la noi o să se întoarcă!”

Anamaria Prodan surpinde din nou. Sexy-impresara a venit cu o declarație extrem de frumoasă cu privire la dragostea pe care i-o poartă lui Laurențiu Reghecampf.

13 apr. 2022, 19:38
Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf și îl vrea înapoi. „O să-l iubesc toată viața, tot la noi o să se întoarcă!”
Reghecampf, sub presiune după ce Anamaria Prodan a anunţat că este îndrăgostită de un arab

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe și îl vrea înapoi.Vedeta a discutat în podcastul lui Damian Drăghici despre viața ei, copilărie și începuturile carierei în fotbal, căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, divorțul extrem de discutat și perioada pe care o traversează acum.

Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghe și îl vrea înapoi: „O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului, tot la noi o să se întoarcă!”

„Am venit cumva să sufăr, Dumnezeu știe unde am greșit în viața asta, dar pot să duc. Să furi tot ce a muncit familia și să dispari, după care să apară amanta ta în diferite ipostaze, iar noi toți să primim mesaje… N-a existat în istoria acestei familii așa ceva. E ca o ironie, că n-am suportat niciodată golăncile. Astăzi el face istorie în prostie.”, a declarat ea.

Citește și: Gheorghe Turda intervine în mega-scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan! Ce spune artistul despre averea Ionelei Prodan! “Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară”
Deși se află într-o perioadă extrem de complicată, Anamaria recunoaște cu sinceritate că sentimentele pentru fostul ei soț nu s-au schimbat și nu se vor schimba vreodată, dar nici nu exclude varianta unei împăcări: „Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Niciodată nu spun niciodată, pentru că eu am trăit în viața asta niște experiențe de nu se poate. O să-l iubesc toată viața, l-am iubit cu toată puterea Universului. Tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă”.

Aceasta a vorbit și despre declarațiile lui Reghe din ultima perioadă și impactul pe care îl au asupra copiilor și recunoaște ce își reproșează din relația pe care au avut-o: „Poate nu l-am ajutat în ultima perioadă atât cât ar fi trebuit. Nu pot să-l urăsc, mi-a făcut cel mai frumos cadou”.

Citește și: Anamaria Prodan, alături de Bebeto şi Sarah la procesul de divorţ! Mesaj despre Reghecampf şi amantă: „I-am pus la pământ și am oprit jaful!” VIDEO