Anamaria Prodan, la mormântul mamei sale! Artista ar fi împlinit astăzi 73 de ani. Imagini dureroase de la cimitir FOTO

Ionela Prodan ar fi împlinit, marţi, 73 de ani. La locul de veci al cântăreței a ajuns fiica sa, Anamaria Prodan, alături de fica ei, Rebecca, dar şi de unchi și mătuși. De asemenea, au fost prezenți și apropiați ai soției lui Laurenţiu Reghecampf, dar ţi persoane care au cunoscut-o pe Ionela Prodan.

06 oct. 2020, 09:44

Anamaria Prodan a revenit în țară special pentru acest moment, parastasul mamei sale.

Anamaria Prodan, dezvăluiri intime: „Eram divorţată şi nu ştia nimeni, nici mama!”

„Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimtir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi. Pentru mine, nu au murit nici mama, nici tata. Au plecat într-un loc mai bun, zic eu, și de acolo ne veghează. Ăsta e mersul vieții, trebuie să mergem mai departe, dar să nu uităm. Venim pe pământul ăsta cu o misiune și, când o terminăm, plecăm mai departe”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan a rămas fără PISTOL. A încălcat LEGEA, iar arma a fost confiscată de POLIŢIE

„La mulți ani, MAMI!!!! Îngerul meu drag și frumos! Am să-ți spun și azi la fel ca în fiecare an …până o să ne vedem din nou! TE IUBESC FĂRĂ MĂRGINELE!”, a scris Anamaria prodan pe Instagram.

 


loading...