Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri. Cum arată avatarul digital al impresarei, cu tatuaje și decolteu

Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri, produse care aduc pe piață avantaje și beneficii reale din lumea business, fashion și sport. Impresara şi-a creat şi propriul avatar, care este inspirat din formele ei.

14 sept. 2022, 12:00
Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri. Cum arată avatarul digital al impresarei, cu tatuaje și decolteu
Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri

Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri, pe 14 septembrie 2022, în cadrul unui eveniment organizat în Dubai, Emiratele Arabe Unite. “Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.

În mod evident proiectul ‘Anamaria Prodan NFTs’ este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors din partea companiei CryptoDATA, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, spune Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan intră în afacerile imobiliare. „Prodan Residence. În curând”

Anamaria Prodan lansează prima colecţie de NFT-uri

Avatarul digital al Anamariei Prodan este unul inspirat din formele sale, purtând o ținută minimalistă, cu un decolteu amețitor și cu tatuajele la vedere, stilizat. Imaginea este completată de un design robotic care să atragă atenția.

Anamaria Prodan a explicat faptul că NFT-urile Fashion aduc ca beneficii pachete de reduceri în diverse magazine, ținute semnate de ea sau chiar accesorii furnizate de compania pe care o deține alături de o asociată de-ale sale în domeniul modei. Cele din categoria sport aduc, la rândul lor, celor care le achiziționează, tricouri și echipamente sportive semnate de sportivi consacrați, precum și invitații la unele dintre cele mai importante evenimente sportive din România.

Cea de-a treia categorie, NFT business, aduce după sine ocazia de a participa la diverse sesiuni de coaching atât online, cât și fizic, cu Anamaria Prodan în domenii precum dezvoltarea în afaceri sau orientare în carieră.