Anamaria Prodan lansează un nou tir de denigrări la adresa lui Reghecampf: „Nevastă-ta ţi-a făcut cadou Ferrari, ceas valoros, că aveai o tigaie la mână. Tu, la 50 de ani, te îmbraci ca un maimuţoi. Băi, dementule! Băi, penibilule!”

Anamaria Prodan încă nu se poate împăca cu gândul că Reghecampf a părăsit-o şi a făcut un copil cu o altă femeie. Umilinţa e cu atât mai mare pentru impresară cu cât aceasta susţine că are informaţii potrivit cărora actuala iubită a lui Reghecampf nu ar fi fost chiar uşă de biserică.

13 ian. 2022, 00:12
Anamaria Prodan lansează un nou tir de denigrări la adresa lui Reghecampf: „Nevastă-ta ţi-a făcut cadou Ferrari, ceas valoros, că aveai o tigaie la mână. Tu, la 50 de ani, te îmbraci ca un maimuţoi. Băi, dementule! Băi, penibilule!”

Anamaria Prodan a şters o dată în plus pe jos cu Laurenţiu Reghecampf. Aceasta l-a criticat în termeni extrem de duri pe fostul ei soţ pentru felul în care a ajuns să se comporte de când a plecat la amantă, reiterând o dată în plus ideea că Reghe a fost la înălţime doar datorită ei şi atât timp cât au fost împreună. Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, impresara a folosit în mai multe rânduri cuvântul „penibil” cu referire la comportamentul fostului ei soţ.

Citeste si Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe. Noi dezvăluiri despre divorţul anului: „Am tăcut din gură”

Cum crezi că o să ajungă Reghecampf? Acum aşa vorbind fără răutate, fără nimic. Ce-o să facă, ce ştie să facă? Trăieşte din 15.000 de euro pe lună acum. De la 2 milioane jumate, trei pe an a ajuns la 15.000 de euro pe lună. Este direct în picaj.

Nevastă-ta Prodan îţi face cadou de ziua ta Ferrarri, nu ştiu ce ceas, că aveai tigaie la mână.

Văd că dai interviuri, faci şedinţe foto, amanta a început să vorbească prin presă că a terminat Cambridge, chiar suntem nebuni?

Cum să stai, la aproape 50 de ani, îmbrăcat aşa, maimuţoi? N-ai cum. Cu copii cât tine de mari, se uită fetele tale la tine şi spun: Măi, tată, ce e cu tine, eşti drogat, eşti dement?

Când se uitau prostituatele la Reghecampf, îl vedeau Puşculiţă, aşa era poreclit în Bucureşti, Puşculiţa de aur.

Când ajungi la nivelul să nu vii acasă la copilul tău de Crăciun, să-l iei în braţe, să-i strângi pe toţi şi să faci la bradul copilului tău poză de Crăciun şi tu te duci să bei cu amanta gravidă la pomul de iarnă şi să râdă toţi fotografii de tine, să-ţi mai pună şi filmuleţe din ălea pe care cu siguranţă nu le-a aprobat, că n-ai cum, trebuie să fii dement să aprobi aşa ceva, unde stăteau amândoi şi întrebau: Eu cum stau cu mâinile? Băi, dementule! Băi penibilule!”, a răbufnit Prodanca în podcastul găzduit de Maticiuc.

@podcasturi.ro @anamariaprodan17 podcast Codin Maticiuc 🔥 #fy #foryou #foryoupage #fyp #zbyzca #followme #podcast #anamariaprodan #viral #foryourpage #romania #fyy ♬ sunet original – podcasturi.ro

@codin_maticiucSuntem sus. Intrați pe canalul meu dr de Youtube și lăsați un subscribe.♬ original sound – Codin Maticiuc

@codin_maticiucSuntem pe Youtube. Play și subscribe!♬ original sound – Codin Maticiuc

@codin_maticiucSuntem sus pe Youtube. Intrați și lăsați un subscribe.♬ original sound – Codin Maticiuc

@codin_maticiucIntegral pe canalul meu dr Youtube. Lasati un subscribe dacă vreți să mai facem.♬ original sound – Codin Maticiuc

@codin_maticiucL-ați vazut deja? E sus pe canalul meu de Youtube la care vă rog să lăsați și un subscribe.♬ original sound – Codin Maticiuc

@podcasturi.ro @anamariaprodan17 podcast Codin Maticiuc 🔥 #fy #foryou #foryoupage #fyp #zbyzca #podcast #anamariaprodan #viral #romania #fypp #followme #reghecampf ♬ sunet original – podcasturi.ro


loading...
Partenerii noștri