Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe. Noi dezvăluiri despre divorţul anului: „Am tăcut din gură”

Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe. Impresara face noi dezvăluiri despre relaţia pe care a avut-o şi o are cu soţul ei, cu care se află în plin proces de divorţ. Vedeta îl desfiinţează pe antrenorul Universităţii Craiova, care urmează de devină tată a treia oară.

12 ian. 2022, 22:15
Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe. Noi dezvăluiri despre divorţul anului: „Am tăcut din gură”

Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe. Impresara a povestit cum l-a ajutat pe soţul ei să devină un antrenor cunoscut şi apreciat. Cea care a stat mereu în spatele lui şi l-a îndrumat ce să facă şi ce să vorbească, a fost fiica Ionelei Prodan.

Laur, cu mine, a mers din ce în ce mai bine. El juca fotbal la o echipă din liga a 2-a, mai avea şi nişte probleme de sănătate. Nu există nimeni să-l atingă, nici nu permiteam nimănui să facă asta, îi muşcam de gât pe toţi, dacă îndrăzneau să se uite către el.

Pentru el am fost şi bodyguard, şi soţie, şi iubită. Şi el a ascultat orbeşte. Îi făceam şi interviurile motivaţionale după fiecare meci, el habar nu avea.

Cred că a fost foarte mult pentru el. E vorba numai despre educaţie, când nu ştii să gestionezi… La un moment dat, i-a luat Dumnezeuu minţile şi şi-a descoperit latura asta, a iubirii, pentru femeile mai uşoare, mai slăbuţe. Asta a fost marea problemă a vieţii lui. Dacă nu era problema asta, astăzi, el era în primii zece antrenori ai lumii.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, ameninţată de fraţii Becali: „Familia mea era urmărită noaptea cu maşinile”

Când s-au despărţit, de fapt, Anamaria Prodan şi Reghe

Am încercat să rămânem împreună pe partea asta profesională, să-l impresariez în continuare, însă dacă sari calul cu mine, te îngrop. Declinul nostru a început acum opt, de atunci tot ne luptăm, ca să aibă şi copilul meu un exemplu. Şi am tăcut din gură.Dacă eşti un dobitoc şi alergi după toate căţelele din oraş, uiţi de meserie, nu mai poţi să gândeşti. Eu ştiu unde am greşit. Sunt atât de exigentă, în primul rând cu mine, iar cu cei din jur şi mai rău.Cum  crezi că va ajunge acum Laurenţiu Reghecampf? Îţi spun eu! Va trăi dintr-un salariu de 15.000 de euro pe lună, de la 2- 3 milioane pe an.Eu nu am verificat niciodată telefonul soţului meu, decât în momentul în care ştiam deja că are aceste apucături, pentru că toţi oamenii din fotbal vorbeau. Copiii au ştiut secundă de secundă tot ce se întâmplă, pentru că aşa am crescut eu, în familia mea. Fii-su, ăla mic, l-a prins cu amantele

„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „La mijloc”.