Anamaria Prodan, lovitură supremă pentru Reghe! „Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp … restul sunt sortiți dispariției!”. Ce decizie a luat impresara FIFA

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală! Impresara FIFA este hotărâtă să îl dea afară pe Reghecampf din viața ei definitiv. Cum a hotărât aceasta să se elibereze.

28 iul. 2023, 15:49
Anamaria Prodan, lovitură supremă pentru Reghe! „Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp … restul sunt sortiți dispariției!”. Ce decizie a luat impresara FIFA
Anamaria Prodan, lovitură supremă pentru Reghe! „Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp ... restul sunt sortiți dispariției!”. Ce decizie a luat impresara FIFA

Anamaria Prodan a optat să îndepărteze chipul lui Laurențiu Reghecampf de pe piele și, în schimb, a decis să-și tatueze trei trandafiri. Înainte, impresara exprimase dorința de a avea un desen cu pasărea Phoenix, ca simbol al ei, reprezentând stâlpul familiei în absența lui Reghecampf. Totuși, în ultima clipă, ea și-a schimbat părerea și s-a hotărât să-și tatueze trei trandafiri, fiecare reprezentându-i pe cei trei copii ai săi: Laurențiu junior, Rebeca și Sarah.

Citește și: Anamaria Prodan încă îi trimite mesaje lui Reghecampf. Ce îi scrie impresara fostului soţ: „Eşti numărul 1, nu există ca tine!”

Cu câteva zile în urmă, impresara l-a chemat pe celebrul tatuator Robert Modreanu la vila ei din Snagov. A îndurat două ore de disconfort în timp ce acesta i-a creat noul tatuaj pe spate. Astfel, Anamaria Prodan s-a eliberat definitiv de amintirile căsniciei cu Laurențiu Reghecampf.

„Nu doare nimic pe pământ dacă ești puternic. Am închis încă un subiect. Reghe pe pielea mea! Gata. Nu mai este. Așa cum a venit, așa a și plecat, simplu! Cine merită merită, cine nu nu! Era și învechit, ce-i drept, tatuajul. Trebuia împrospătat. Lăsând gluma de o parte, este foarte simplu. Tatuajul la mine înseamnă ceva. Pentru că-s slăbuță și am nevoie de piele multă pentru momentele importante din viața mea, am decis că ce a fost vechi a dispărut! Așa că cei 3 trandafirii și anume copiii mei tronează pe pielea mea. Morții cu morții , nu? Noi triumfăm peste timp … restul sunt sortiți dispariției!”, a declarat sexy impresara pentru Click!

Pe durata căsniciei lor, atât Anamaria Prodan cât și Laurențiu Reghecampf au ales să-și facă tatuaje. Impresara a optat pentru un tatuaj imens pe spate, înfățișându-i pe cei trei copii ai săi și chipul lui Laurențiu Reghecampf. Laurențiu Reghecampf, la rândul său, avea numele fostei sale soții tatuat pe antebraț. Cu toate acestea, după divorț, a decis să renunțe la acest tatuaj și l-a înlocuit cu un desen tribal.

Anamaria Prodan ştia că Reghecampf a înşelat-o de mai multe ori. Divorțul celor era iminent, mai ales că antrenorul avea o relație cu Corina Caciuc, femeia care i-a dăruit cel de-al treilea copil. Impresara susţine că nu a fost pentru prima dată când fostul ei soț a înșelat-o.

„Nu era de iertat, nu era prima dată! Nu era prima dată! Acestea erau niște probleme ale vieții lui. Vorbeam cu el foarte mult și îi spuneam: „Tata, ți-am construit ceva ce nimeni pe pământul acesta nu o să îți mai dea! Nu mai are cum, nimeni, să construiască așa ceva! Ți-am construit ceva minunat, avem ceva minunat! Avem copii care trebuie să ia exemplu de la mine și de la noi! Avem ce nu are nimeni în țara aceasta!”. Plângea. Își cerea iertare!”, a spus Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, în război cu Cătălin Măruță? Impresara l-a făcut praf pe celebrul prezentator: „A profitat de Reghe, a fost jenant ce i-a făcut”