Anamaria Prodan, luată în vizor de Fulgy. Ce mesaj i-a transmis fiul Clejanilor soţiei lui Reghecampf

Fulgy a pus ochii pe Anamaria Prodan. Fiul Clejanilor a postat pe reţelele de socializare un instastory cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

24 iul. 2021, 21:02
Anamaria Prodan, luată în vizor de Fulgy. Ce mesaj i-a transmis fiul Clejanilor soţiei lui Reghecampf
Anamaria Prodan, luată în vizor de Fulgy. Ce mesaj i-a transmis fiul Clejanilor soţiei lui Reghecampf

Anamaria Prodan, luată în vizor de Fulgy. Aflat în arest la domiciliu după ce a lovit și tâlhărit un jurnalist România Tv, lui Fulgy i s-au aprins călcâiele după fiica Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan, luată în vizor de Fulgy

Fiul Clejanilor şochează din nou pe reţelele de socializare. De data aceasta, fiul Clejanilor a luat o fotografie cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf de pe reţelele de socializare în care impresara apare stând în pat şi a postat-o pe Instagram. Mai mult, Anamaria a fost menţionată în instatory-ul lui Fulgy.

„Bună dimineața, vtm. Ce faci, îți fac cafeaua?’, a scris fiul Clejanilor alături de fotografia cu Anamaria Prodan.

Reamintim că recent, Fuly voia să o cucerească pe Andra Volos de la Puterea Dragostei.

Citeşte şi Fulgy şochează din nou şi vrea să părăsească ţara: „Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici”

Fulgy: Am de făcut un anunţ important

Fiul Vioricăi și lui Ioniță de la Clejani a postat un instastory în care anunţa că a găsit-o pe Elodia.

”Dragii mei, sunt Mister Moft și am de făcut un anunț foarte important: am găsit-o pe Elodia! Nu pot să vă arat fața (n.r. fața Elodiei), citește Codul Penal și mi-a spus că vrea să îi scoateți gipsul în direct!”, a spus Fulgy pe Instagram.

Fulgy se află în arest la domiciliu după ce a atacat un reporter România TV. Fiul Clejanilor a fost reţinut pe 10 iulie pentru 24 de ore, pentru agresiune şi tâlhărie. În faţa anchetatorilor, Fulgy a spus că nu regretă fapta. Într-un acces de furie, fiul Clejanilor l-a lovit cu pumnul pe reporter. Mai mult, Fulgy i-a furat apoi telefonul reporterului și s-a filmat amenințându-l.

Citeşte şi Mesajul primit de Fulgy de la Johnny Depp, după ce fiul Clejanilor ar fi susținut că actorul de la Hollywood ar fi tatăl său natural