Anamaria Prodan nu mai vrea să audă de fostul soţ după ce nu i-a urat „La mulţi ani!”: „Nici dacă s-ar întoarce în genunchi!”

Anamaria Prodan schimbă prefixul sâmbătă, pe 17 decembrie, va împlini 50 de ani. Cu această ocazie, impresara a făcut petrecere mare, cu lăutari, manele și toți prietenii ei, dar și familia. Au lipsit însă urările de la fostul soţ, Laureţiu Reghecampf.

16 dec. 2022, 20:52

Anamaria Prodan și-a serbat ziua de naștere alături de nume mari din showbiz-ul românesc. Numeroase vedete i-au fost alături și s-au distrat alături de sexy impresara. Bineînțeles, cele mai importante prezențe au fost chiar copiii ei, lângă care a stat aproape toată noapte. Pe ritmuri de muzică populară, manele și majoritatea genurilor muzicale, party-ul s-a terminat abia în zorii dimineții.

Pe tot parcurusul petrecerii, Anamaria Prodan a fost cu zâmbetul pe buze și a demonstrat tuturor că este mai fericită și mai puternică ca niciodată. Un lucru însă o măcina pe interior, astfel că nu a ezitat să vorbească despre el public. Bineînțeles, subiectul se îndreaptă către încă soțul ei Laurențiu Reghecampf, c care se află în proces de divorț în aceste momente.

Anamaria Prodan iubeşte din nou! Primele declaraţii despre bărbatul care a cucerit-o: „Copiii mei îl adoră!”

Întrebată dacă printre cei care i-au făcut numeroase urări frumoase și speciale se numără și Laurențiu Reghecampf, încă soțul ei, Anamaria Prodan a avut o reacție neașteptată. Sexy impresara a declarat că nu a făcut acest lucru, iar asta îi demonstrează educația pe care o are. Totuși însă, să nu uităm că sexy impresara și-a serbat ziua în avans, astfel că nu este timpul pierdut ca celebrul antrenor să facă un astfel de gest frumos pentr trecutul pe care-l au împreună.

Laurențiu Reghecampf nu mi-a dat nici măcar un telefon. Dacă ar fi făcut-o, i-aș fi mulțumit. Totul e o chestie de educație. Nu e nicio problemă!. (…) Povestea noastră e un capitol definitiv închis. Nici dacă s-ar întoarce în genunchi sau pe burtă, nu ar mai fi nimic de discutat!’, a declarat Anamaria Prodan pentru PlayTech.

Anamaria Prodan: „Sunt o scumpete de fată”

În ciuda detaliului care a deranjat-o, Anamaria Prodan și-a continuat declarațiile cu zâmbetul pe buze și cu simțul umorului la ea, așa cum ne-a obișnuit. Sexy impresara a fost cu adevărat o apariție la petrecere fastuoasă organizată în cinstea aniversării a 50 de ani, astfel că nu a ezitat să se laude cu ținuta și bijuteriile prețioase pe care le poartă.

De ce l-a lovit, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Ce i-a spus antrenorul după ce a fost agresat VIDEO

Rochia pe care o port este una creată în colaborare cu firma mea, Prodan Stavros Couture. Bijuteriile sunt fie creații Cartier, fie personale. Toate sunt foarte scumpe. Și eu sunt o scumpete de fată!. (…) Tot răul e spre bine. Așa se spune, nu? În plus, eu știu că Dumnezeu nu-ți dă niciodată mai mult decât poți duce! Am avut parte mereu de mult noroc în viață. De frumusețe și de inteligență. Toate acestea adunate în mine!’, a mai precizat Anamaria Prodan.