Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Este trădarea maximă: se va ajunge la tribunal!

Anamaria Prodan poate pierde încă un fotbalist de top de la FCSB. După Dennis Man, transferat cu scandal de Ioan Becali la Parma, Ianis Stoica a cerut rezilierea contractului cu sexy-impresara şi vrea să semneze cu marele rival!

25 nov. 2021, 16:35
Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Este trădarea maximă: se va ajunge la tribunal!

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Ianis Stoica (18 ani) vrea să rupă contractul de reprezentare cu Anamaria Prodan (48 de ani) și să meargă la firma lui Ioan Becali.

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare!

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, din nou, Ioan Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare, scrie GSP. Acesta și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Ioan Becali. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man, şi printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului! Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, Iulian Cristea.

Ce a cerut Anamaria Prodan în instanță. Este scandalul momentului: detalii-bombă din procesul intentat de soția lui Reghecampf

Ioan Becali a intermediat recent cele mai importante transferuri din Liga 1: Dennis Man la Parma și Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Miza este una mare și în cazul lui Ianis Stoica. Acesta a intrat în vizorul mai multor cluburi importante din Europa, printre care şi Arsenal!