Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu m-am gândit în viaţa asta că va ajunge dator pe la lume!”

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la adresa fostului ei partener după ce acesta a fost somat de comisiile FRF să achite o datorie de 200.000 de euro către Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova. Laurenţiu Reghecampf şi-a reziliat unilateral contractul cu gruparea din Bănie, pentru a pleca la Al Tai, în Arabia Saudită, dar a fost obligat să achite clauza de reziliere!

02 feb. 2024, 21:12
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. „Nu m-am gândit în viaţa asta că va ajunge dator pe la lume!”
Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. "Nu m-am gândit în viaţa asta că va ajunge dator pe la lume!"

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf. Antrenorul în vârstă de 48 de ani s-a despărțit de Universitatea Craiova pe 18 septembrie 2023. A ales un contract avantajos la Al Tai, în Arabia Saudită, însă nu s-a înțeles cu finanțatorul oltenilor asupra felului în care s-a făcut despărțirea de echipa de pe „Ion Oblemenco”.Cum antrenorul a promis că va plăti suma de 200.000 de euro pentru că a denunțat unilateral contractul, Mihai Rotaru a tot așteptat ca Laurenţiu Reghecampf să vireze banii. Cum nu a făcut-o, avocații au deschis un litigiu la comisiile FRF.

„Îmi pare tare rău de Reghecampf. Sincer, nu m-am gândit în viața asta că va ajunge dator pe la lume, mai ales la oamenii din fotbal. Ce pot să zic? Fiecar doarme cum își așterne. Ne rugăm să se trezească. Dacă nu, va ajunge nu rău, ci foarte, foarte rău! Și e păcat de toată munca noastră de atâția ani”, a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport.

Citeşte şi: Reghecampf, interzis în fotbal! Lovitură devastatoare primită de antrenor, ce rol a avut Anamaria Prodan

Recent, Laurenţiu Reghecampf a fost sancţionat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

„Creditor – U Craiova 1948 Club Sportiv SA Debitor – Reghecampf Laurenţiu – Executare drepturi financiare – Admite sesizarea. În temeiul art. 85.3.a din RD, sancţionarea debitorului Reghecampf Laurenţiu cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani”, se arată în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, dezvăluiri de la negocierile pentru reality-show-ul de la Antena Stars. Cum a dispărut Reghecampf din serial: „A retrogradat!”

Laurenţiu Reghecampf poate face apel. În cazul în care va pierde și apelul, atunci va avea două variante: fie va plăti cei 200.000 de euro, fie nu va mai avea dreptul să-și exercite profesia în România.