Anamaria Prodan, mărturisiri şocante. „M-a înjurat şi m-a ameninţat!”

Anamaria Prodan a mărturisit că, la un moment dat, i-a fost teamă pentru familia ei, din cauza faptului că o persoană puternică din fotbalul românesc voia să o distrugă.

18 iul. 2019, 11:01
Anamaria Prodan, mărturisiri şocante. „M-a înjurat şi m-a ameninţat!”

Anamaria Prodan nu s-a lăsat, însă, intimidată și a mers mai departe, chiar dacă fiica ei, Rebecca, a trăit, la momentul respetiv, un coșmar.

Anamaria Prodan, răsturnare de situaţie în declaraţii. „Nu regret nicio secundă din viaţa mea. Am lăsat în urmă o familie fericită”

„Eu am avut nişte momente în carieră când am simţit că într-adevăr războiul ăsta a depăşit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita în spate să vadă dacă venea cineva după noi, dacă ne urmăreşte vreo maşină, daca ne poate face cineva rău. M-au urmărit anumite persoane nopţile cu maşina şi-am avut nişte episoade… Ce mai, de mafie! Nu o să recunoască nimeni niciodată, bineînţeles că nici la poliţie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasă şi-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau şi când ieşea la balcon o injurau!”, a spus Anamaria Prodan.

Laurenţiu Reghecampf, dedicaţie la lăutari pentru Anamaria Prodan. „Pe tine, jur, iubire, te iubesc de mor!” VIDEO

„Eu nu l-am văzut niciodată pe omul despre care vorbesc să vină el, dar la ce am trăit noi m-am dus la Ambasada Americană şi am spus că vreau protecţie! Am avut bodyguard la vremea respectivă, pe bodyguardul lui Ion Iliescu, preşedintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică! Nimeni nu o să înţeleagă asta până nu trăieşte ce-am trăit eu! Şi pentru ce? Pentru că am semnat cu cei mai buni fotbalişti ai României? Eu cred că un barbat adevărat luptă de la egal la egal. Un bărbat care vine şi mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil de 13 ani”, a mai declarat Anamaria Prodan.