Anamaria Prodan, mesaj de încurajare pentru Eva Măruță pe rețelele sociale: „Tu ești cea mai bună!”

Anamaria Prodan i-a oferit un sfat prețios Evei Măruță, care se confruntă cu un val de critici dure după ce a jucat în filmul „Tati part-time”.

14 ian. 2024, 12:59
Anamaria Prodan, mesaj de încurajare pentru Eva Măruță pe rețelele sociale: „Tu ești cea mai bună!”
Anamaria Prodan, mesaj special pentru Eva Măruță

Anamaria Prodan este foarte activă pe Instagram, unde are o comunitate uriașă. Recent, impresara i-a transmis un mesaj special Evei Măruță.

Pe conturile sale de pe rețelele sociale, Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu Eva și i-a dat un sfat prețios. Vedeta i-a transmis să țină mereu fruntea sus și să se gândească la propria persoană, deoarece este important să fie sigură de faptul că este mereu cea mai bună în tot ceea ce face.

Citește și: Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță

„Tu ești cea mai bună! Nu te uita înapoi și nu apleca urechea la nimeni în viața ta. Ochii, mintea și pașii doar înainte!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre cât de mult au schimbat-o experiențele din trecut. Ea a explicat cum a reușit să facă față tuturor situațiilor grele prin care a trecut în anul 2023.

Citește și: Oferta de nerefuzat pe care Romina Gingașu i-a făcut-o Andrei Măruță! ”Piesele mele se aud acasă la Ferrari”

Impresara a mărturisit că a învățat sp acirde prioritate propriei sale persoane, iar credința a fost cea mai importantă în susținerea ei pe parcursul procesului de transformare.

„Sunt mult, mult mai așezată. M-am apropiat mai mult de Dumnezeu, am început să mă iubesc și mai mult pe mine. În momentul în care uitasem pe mine și m-am concentrat mai mult pe alții cumva m-am pierdut”, a declarat ea.