Anamaria Prodan, mesaj ferm pentru români de Ziua Națională: „Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și bajocoriți. Sunt femei puternice în țară, care fac cât 100 de bărbați. Îți promit că noi nu ne vom lăsa călcate în picioare „

Anamaria Prodan a transmis un mesaj extrem de emoționant pentru toți românii de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României.

01 dec. 2022, 11:28
Anamaria Prodan, mesaj ferm pentru români de Ziua Națională: „Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și bajocoriți. Sunt femei puternice în țară, care fac cât 100 de bărbați. Îți promit că noi nu ne vom lăsa călcate în picioare „

După divorțul de Laurențiu Reghecampf prin care a trecut în ultimele luni de zile, Anamaria Prodan dă de înțeles că experiența a întărit-o și a făcut-o mult mai puternică. De altfel, impresara s-a legat de acest lucru în mesajul ei de 1 Decembrie pentru români, sugerând că face cât 100 de bărbați.

Anamaria Prodan a promis, în clipul său video ajuns viral pe Tik Tok, că ea, alături de alte femei puternice din țară, „nu ne vom lăsa călcate în picioare și o stă te facem din nou mândră de noi”.

„La mulți ani, români! La mulți ani, România! Pentru tine, România mea, am un mesaj din suflet. Iartă-ne. Iartă-ne că nu ne ridicăm la nivelul curajului și patriotismul strămoșilor noștri care s-au jertfit ca tu, România mea, să fii întreagă, prosperă și mândră de fiii și fiicele tale. Iartă-ne că suntem lași și că lăsăm capul în pământ. Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și batjocoriți de străini. Iartă-ne că nu ne-am opus atunci când tu ai fost jefuită, trădată și prădată. Dar îți spun, România mea, că sunt astfel de femei în țară, puternice, și că fiecare face cât 100 de bărbați. Și îți promit că noi, femeile, nu ne vom lăsa călcate în picioare și o să te facem din nou mândră de noi. Te iubesc, România mea, și te rog din suflet să ne mai dai o șansă. Mulți români se trezesc din somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani. Și te vom recupera, dragă Românie, noi, patrioții care te cinstim și te iubim din tot sufletul nostru. La mulți ani, România!”, a transmis Anamaria Prodan cu ocazia Zilei Naționale a României.

Anamaria Prodan, tot cu gândul la Reghecampf: „Cine se va mai uita vreodată la el”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 14 ani de căsnicie. Antrenorul și-a făcut o nouă familie, cu Corina Caciuc, înainte de a se pronunța divorțul. De când a aflat de infidelitatea fostului soț, Anamaria Prodan îl atacă în mod constant pe acesta. Recent a explicat de ce nu îl regretă și de ce nu l-ar mai primi vreodată înapoi.

„Câți ani are Reghecampf ? 48. Ce să facă cu una de 29? Ce sa facă peste doi ani când stă cu plosca. Doamna ce o să facă? O să-i schimbe plosca? Nu. O să-i dea viteză pe stradă și o să îl vedeție pe la ușă pe la mine. Cine se mai uită vreodată la el? Copiii. Toată viața îi învăț chiat și în situația asta….prost, tâmpit, nebun, e tatăl vostru”, a spus ea într-un podcast.